Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Ravelingen 3.0 is een uniek industrieel congres- en eventlocatie. Wat de locatie interessant maakt, is dat deze opgesplitst verhuurd kan worden.

De foyer, met een totale oppervlakte van ongeveer 300 m², biedt voor de creatieve eventplanner al heel veel mogelijkheden. Deze kan je apart huren met of zonder de mezzanine. De mezzanine, met een oppervlakte van 110 m², is de perfecte setting als vipruimte of lounge.

Onze fuifzaal heeft een oppervlakte van 600 m² en is uitgerust met doordachte en zeer uitgebreide technische infrastructuur. Zo is er een bar met meerdere tapkranen en de mogelijkheid om een tweede tapinstallatie aan te sluiten in de podiumruimte aan de andere kant van de zaal. Dranken kunnen gestockeerd worden en de ruime koelcellen of in één van de meerdere multifunctionele bergingen.

Optredens gepland? Say no more! Artiesten kunnen relaxen in de artiestenloge met badkamer en meerdere kaptafels.

Het pand is strategisch gelegen aan het station van Heist met veel parkeermogelijkheden. Ook is de locatie rolstoelvriendelijk en zijn er aangepaste toiletten voor personen met een beperking.

Zoals er kan gelezen worden is dit een uniek eventlocatie die door de goeie uitrusting belangrijke troeven in handen heeft voor zowel de organisator, technici als de genodigden of bezoekers.

Huurreglement

Adres

Koudekerkelaan 33

8301 Knokke-Heist

Route

Meer info?