Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

De nieuwe Ravelingen biedt heel wat mogelijkheden voor evenementen, dit omdat het gebouw opgesplitst gehuurd kan worden.

Zo kan bijvoorbeeld enkel de foyer (met of zonder mezzanine) gebruikt worden, of de fuifzaal met inkom.

In de foyer/inkomruimte is er een ticketingruimte voorzien waar gemakkelijk tickets verkocht kunnen worden langs het schuifraam naar buiten, of langs de rolluiken in de inkom van het gebouw.

In de aansluitende vestiaire is het mogelijk om een event met catering te organiseren; er is een dampkap geïnstalleerd.

Vanuit de mezzanine kijk je via een glasraam uit op de fuifzaal. Deze ruimte is ideaal om in te delen als een V.I.P.-ruimte of als lounge.

In de fuifzaal vind je een bar met meerdere tapkranen, er is ook mogelijkheid om een tweede tapinstallatie aan te sluiten in de podiumruimte aan de andere kant van de fuifzaal. Drank kan gestockeerd worden in de twee ruime koelcellen of in de meerdere multifunctionele bergingen.
Leveringen gebeuren via een garagepoort aan de achterzijde van het gebouw.

Artiesten kunnen relaxen in de artiestenloge met badkamer en meerdere kaptafels, dit met uitzicht op de treinen die toekomen en vertrekken in het station van Heist.

Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers: er zijn aangepaste toiletten voor mensen met een handicap en er is ook een lift aanwezig.

Lees hier het huurreglement!

Adres

Koudekerkelaan 33
8300 Knokke-Heist