Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Doebonnen

Samen Op Stap - We brengen vrijetijd & beleving dichter bij jou!

Doe iemand een doebonnenboekje cadeau!

Wat?

Dit boekje bevat verschillende uitscheurbare bonnen van € 2, € 3 of € 5 voor een totaalbedrag van € 30. Je kan deze inruilen als betaalmiddel voor theatervoorstellingen, films, concerten, tentoonstellingen, sportevenementen, cursussen, workshops, inschrijving bij speelpleinwerking & vakantiestages, kampen, lidgeld bij heel wat verenigingen tot zelfs een zwembeurt bij Sportoase.

Heel wat doemogelijkheden als originele cadeautip voor je buur, vrienden of familie. Snuif een vleugje cultuur op of proef van het ruime aanbod aan activiteiten!

Hoe te gebruiken?

Je geeft de bonnen gewoon af aan de balie of de verantwoordelijke van de activiteit van jouw keuze. Er dient wel gepast betaald te worden. Als de kostprijs € 5,50 is, dan geef je een bon van € 5 + een muntstuk van € 0,50.

 

Waar te verkrijgen?

Dit boekje kun je aankopen aan de balie van het Cultuurcentrum, MAAK, Museum Sincfala (HEY), Jeugdcentrum De Marge en Sporthal De Stormmeeuw.

 

Deelnemende vrijetijdsaanbieders

Het doebonnenboekje kan je gebruiken bij alle gemeentelijke diensten die activiteiten aanbieden en Sportoase, maar ook ter betaling van lidgeld bij sport, jeugd en sociaal-culturele verenigingen.

Als vrijetijdsorganisatie kan je de ontvangen doebonnen van de klant inwisselen & verzilveren aan de balie van het Cultuurcentrum Scharpoord, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist. Openingsuren: maandag t.e.m. vrijdag van 8.30u tot 17u en op zaterdag van 10u tot 17u.

Download het overzichtsformulier en vul in. Geef dit formulier samen met de gebruikte bonnen af aan de balie van het Cultuurcentrum. Daarna wordt door de Financiële dienst het tegoedbedrag via overschrijving terugbetaald.

 

Algemene info?

Cultuurcentrum - T 050 630 430 of via cc.ticket@knokke-heist.be.