Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Kaboem

Zaterdag 25 juni 2022

Kaboem is terug van weg geweest!

Dit jaar wordt de tuin van het Cultuurcentrum Scharpoord op zaterdag 25 juni omgetoverd tot een echt circus- en kermisland.

Voor de 5de maal zetten we de zomer in met het mega knalfeest 'Kaboem'. Deze editie wordt extra speciaal! Het wordt een sfeervolle dag vol muziek, spektakel en plezier.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.
Je hoeft je vooraf niet in te schrijven. Meld je aan de inkom en dan krijg je een cool bandje.

Kaboem start vanaf 10.00 uur en je kan blijven spelen tot 18.00 uur. Kom de sfeer opsnuiven en beleef een superleuke dag vol kermis- en circusplezier!

 

 

 

Kermisland

In Kermisland tijdens 'Kaboem' valt heel wat te beleven!

Je kan je er laten schminken en kiezen voor een gek kapsel en daarna voor de lachspiegels gaan staan. Die zorgen ongetwijfeld voor heel wat hilariteit. Of laat je liever onmiddellijk je toekomst voorspellen door een waarzegger?
Je zal je te pletter amuseren met het ballenkannon, dubbele basket, Photobooth, Comic Play, Bungee trampoline en nog zoveel meer.

Fun, fun, fun!

Westernland

Amusement ten top in Westernland!
Je kan er blikgooien en je volledig laten gaan op de rodeo stier. Een schiettent en draaimolen staan er ook. En wat dacht je van het springkasteel combo Mexican en de cowboy opblaasattractie?

 

Kleuterland

Kleutertjes hebben hun eigen Kleuterland waar een zweefmolen staat en je eendjes kan vissen. Plezier verzekerd in Kids Play World Jungle en tijdens het fietsen op een heus fietsparcours.

Animatie

10-12.00 uur: Rondlopende goochelaar

14-17.00 uur: Rondlopende street band en rondlopende clowns

14-17.00 uur: Clown ballonist (ballonnen plooien)

17-18.00 uur: Papa Chico Kinderdisco Show

DJ VDC hedendaagse muziek

Wie honger en dorst heeft ...

Ouders en kinderen kunnen op ons zonneterras genieten van een fris drankje en wie honger heeft, kan terecht bij één van de eetkraampjes.

Foodtrucks met lekkere pasta, frietjes en gefrituurde snacks of overheerlijke poke bowls. Liever zoetigheden? Dan zijn er suikerspinnen, churros, pommes d'amour, ijsjes, ...

Mmm, dat zal lekker zijn!

Inschrijvingen