Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Love Bike & Run

zondag 16 februari 2020

ALGEMEEN

Liefde is ... samen een parcours van 14 km fietsen en lopen op het strand van Knokke-Heist! Het startschot wordt gegeven om 11 uur.

Geliefden en vrienden gaan als duo de uitdaging aan om samen 14 km te lopen en te fietsen. Een ontspannende tocht met zand tussen de tenen, de haren in de wind, een verrassend snuifje urban trail, een inspirerend muzikaal intermezzo en een praktische proef als extra pigment.

Er is één iemand van het duo die loopt en één iemand van het duo die fietst met een mountainbike. Wisselen van functie is toegestaan, andere galanterieën aangeraden. Elk duo heeft een verplichte gezamenlijke doortocht op 2 controlepunten en aan de aankomst.

Het wedstrijdsecretariaat is gevestigd in de sportzaal van het Sint-Bernardusinstituut. Alle deelnemers moeten zich daar tussen 9 en 10.45 uur aanmelden en ontvangen er een omslag met hun borstnummer (incl tijdsregistratiechip).

De start en aankomst liggen op het grasveld van het St-Bernardusinstituut.

INSCHRIJVINGEN

Inschrijven en automatisch betalen kan vanaf 1 december 2019 is mogelijk tot en met dinsdag 11 februari 2020.

Als men inschrijft voor 31 januari 2020 bedraagt de voorinschrijvingsprijs € 14 per duo (inclusief een gepersonaliseerd borstnummer).

Vanaf 31 januari 2020 betaalt men € 20 per duo (zonder een gepersonaliseerd borstnummer).

Er kan ingeschreven worden in onderstaande categorieën.

  • dame – heer
  • dame – dame
  • heer – heer

 

 

PARCOURS

We houden er graag nog even de spanning in.

 

VALENTIJNSDRINK EN HAPJE

De Love Bike & Run wordt afgesloten in het wedstrijdsecretariaat met een Valentijnsdrink waarbij de deelnemers 2 glaasjes Cava (of alternatief) krijgen aangeboden (inbegrepen in de inschrijvingsprijs).

Liefde gaat door de maag ...

Wie vanaf 12.30 uur de Love Bike & Run gezellig wil afsluiten met een culinair trio van heerlijke pastagerechtjes betaalt hiervoor € 14 per persoon (keuze uit carbonara, bolognese of pesto).

Om te kunnen genieten van deze lekkernijen is vooraf inschrijven via het algemeen inschrijvingsformulier een must.

DIVERSE

In het wedstrijdsecretariaat zijn er kleedkamers, toiletten en douches beschikbaar. Na de wedstrijd zijn ook de kleedkamers van sporthal De Stormmeeuw ter beschikking.

Voor elke deelnemer voorzien we een verzekering, een bevoorrading op het parcours, een eindbevoorrading, een bikewash, een onbewaakte fietsenstalling en medische bijstand.

Gezien het recreatieve karakter van de Love Bike & Run, is er geen prijzenpot noch huldiging voorzien. De uitslag zal vanaf 20 uur beschikbaar zijn.

Het huren van een mountainbike of een helm is niet mogelijk. Deelnemers moeten voor eigen materiaal zorgen. Elk duo zorgt voor een eigen mountainbike. De fietser moet steeds een helm dragen.

ECOSPORTIEF

Als voortrekkers in het pleidooi voor een gezonde levensstijl vol beweging, zien we het als een evidentie om ook ons steentje bij te dragen aan een milieubewust event. Als sportdienst willen we dan ook onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden en doen we mee in het streven naar minder CO2.

Geen wegwerpbekers dus op de bevoorradingspost. We raden je van harte aan om zelf een herbruikbare drinkfles of drinkgordel mee te brengen. Je kan deze vullen met water bij de start en eventueel bijvullen aan de bevoorradingspost.

Jij komt toch ook te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer naar ons event? Er is een tram- en treinstation op wandelafstand van het wedstrijdsecretariaat. Kom je toch met de auto, probeer je auto dan maximaal te vullen met andere deelnemers.

No time to waste: ons ecoteam zal je op het event helpen om de juiste keuzes te maken wat eventueel afval betreft.

Heb je suggesties om deze eco-sportieve ambitie mee in te vullen, laat het ons zeker weten. Samen maken we morgen mooier!

 

CONTACT

Sportdienst Knokke-Heist
E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist
Tel 00 32 (0)50 630.480

lovebikeandrun@knokke-heist.be