Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Senior Sportief

maandag 20 december 2021

ALGEMEEN

Op maandag 20 december 2021 wil Senior Sportief een ontmoetingsplaats zijn voor senioren die in beweging willen zijn. Op deze sportieve dag kunnen 50-plussers op een recreatieve wijze in een ontspannen en gezellige sfeer samen hun geliefkoosde sport beoefenen of met een nieuwe sport kennis maken.

Senior Sportief staat open voor alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom op deze dag waar beweging en plezier centraal staan. Op het programma staat een aantrekkelijke mix van 23 sporten.

Er zijn 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. In elke sessie worden er verschillende activiteiten aangeboden. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samen stellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Je kan kiezen om deel te nemen aan minimum 1 of maximum 4 activiteiten.

INSCHRIJVEN

Eens alle info beschikbaar is omtrent de inschrijvingen zal deze hier verschijnen.

PROGRAMMA

Het programma is nog niet gekend maar zal weer zeer variërend zijn met de klassiekers en enkele nieuwe sporten.

WAAR EN WANNEER

Senior Sportief vindt plaats op maandag 20 december 2021 op diverse locaties in Knokke-Heist. Je kan je steeds aanmelden op de locatie van je activiteit.

 

CONTACT

Sportdienst Knokke-Heist
E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist
Tel 00 32 (0)50 630.480

seniorsportief@knokke-heist.be