Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Recreatieve sporttornooien voor 50 plussers.

TAFELTENNISTORNOOI (VOLZET)

Op maandag 7 maart bouwen we sporthal de Stormmeeuw om tot 'the place to be' voor alle mensen die graag pingpongen. Op dit recreatief tornooi kan iedereen zich uitleven en plezier beleven ongeacht haar of zijn niveau. De wedstrijdjes worden afgewerkt tussen 9 en 12 uur. Winnen is bijzaak, zich amuseren en bewegen het hoofddoel.

Deelnemen aan dit tornooi kost € 2 (of € 1,5 via de 10-beurten Sportelkaart).

RECREANTEN SCHIETING

Op maandag 28 maart organiseren we van 9 tot 12 uur een schieting op de liggende wip in het Schutterslokaal van het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark. Je hoeft helemaal geen ervaring als boogschutter te hebben om te kunnen deelnemen. Heb je zin om de in voetsporen van Robin Hood te treden of heb je altijd al eens willen de oppergaai afschieten? Schrijf je dan zeker in en het wordt ongetwijfeld een schot in de roos.

Deelnemen aan dit tornooi kost € 2 (of € 1,5 via de 10-beurten via de Sportelkaart).

PETANQUETORNOOI (VOLZET)

Klinkt doublette jou bekend in de oren? Nee? Doublette wil zeggen dat we 2 tegen 2 petanque spelen met elk 3 ballen. Op maandag 9 mei spelen we van 10 tot 16 uur het geliefde 'jeu de boules' op het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark. Je kan zowel individueel inschrijven als in duo.

Ervaring of geen ervaring, iedereen kan deelnemen!

Deelnemen aan dit tornooi kost € 5 (incl broodje en drankje).

KUBBTORNOOI

Hou je ook zo van de zomerse sfeer op het strand? Hou je ook zo van die typische strandspelen? Dan ben je op maandag 13 juni welkom op het Sportstrand in Heist. Zoek je eigen ploegje of schrijf individueel in voor dit kubbtornooi van 10-16 uur.

We plaatsen de koning en gooien er op los in een leuke setting en amicale sfeer.

Deelnemen aan dit tornooi kost € 5 (incl broodje en drankje).

BADMINTONTORNOOI

Op maandag 10 oktober organiseren we van 13.30 tot 16 uur een badmintontornooi sporthal Laguna. Je hoeft helemaal geen competitie speler of ervaren badminton speler te zijn. Iedereen is welkom, ervaring of niet. Met een gezonde dosis inzet en enthousiasme kan je zeker deelnemen aan dit recreatief tornooi en plezier beleven.

Deelnemen aan dit tornooi kost € 2 (of € 1,5 via de 10-beurten Sportelkaart).

PICKLEBALLTORNOOI

Ken jij al Pickleball? Nog nooit van gehoord? Pickleball is een zeer leuke nieuwe sport die aspecten van tafeltennis, badminton en tennis combineert in 1 sport. Klik hier om filmpje te bekijken.

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben want we voorzien een korte intro bij het begin van dit tornooi. Schrijf jezelf individueel in of samen met je sportpartner. Wij zorgen op maandag 7 november tussen 9 en 12 uur voor een leuke voormiddag in sporthal Molenhoek.

Deelnemen aan dit tornooi kost € 2 (of € 1,5 via de 10-beurten Sportelkaart).

MATCURLINGTORNOOI

Bij matcurling is het de bedoeling om als duo jullie gekleurde schijven op een kunststofmat dichter tegen de 'roos' te glijden dan het andere duo. Deze superleuke sport is toegankelijk voor iedereen. Je leert het heel snel en het plezier krijg je er gratis bij.

Op maandag 5 december glijden we er van 10 tot 16 uur samen op los in sporthal de Stormmeeuw. Inschrijven kan alleen of als duo.

Deelnemen aan dit tornooi kost € 5 (incl broodje en drankje).