Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Knokke Chaos Magicers

Categorieën
Cultuur
Socio-cultureel
Informatie

De Vereniging Knokke Chaos Magicers heeft als algemeen doel om activiteiten te organiseren rond populaire kaartspellen en deze toegankelijk te maken door middel van uitleg, demo-spellen en learn-to-play momenten; en dit lokaal georganiseerd in Knokke-Heist.

De vereniging is bedoeld voor iedereen vanaf de leeftijd 9 jaar of ouder, onder voorbehoud dat het niveau en het inhoud van het spel geschikt is voor de leeftijd, tot de leeftijd van 99+.

De onderliggende doelen zijn ook onder andere het beschikbaar maken van materiaal voor leden om te kunnen spelen en genieten van deze populaire kaartspellen zonder dat de leden hier veel geld moeten in investeren. De leden van de vereniging zullen dan ook gebruik kunnen maken van een assortiment kaarten en decks per spel, die zich hopelijk over de jaren heen mag uitbreiden. De activiteiten zullen gesplitst worden in twee groepen: de jongere leden (tot 16 jaar) en oudere leden (vanaf 18 jaar). Leden tussen de leeftijd van 16 tot en met 18 jaar kunnen aansluiten bij de groep van keuze.

Er wordt ook rekening gehouden met de capaciteiten van elke speler, plezier staat op de eerste plaats!