Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Vrijwilligerswerk

Lokale ondersteuning vrijwilligerswerk: vrijwilligerscentrale

Knokke-Heist vrijwilligt en ondersteunt actief het gemeentelijk vrijwilligerswerk waarbij je aan de slag kan bij diverse gemeentelijke diensten, evenementen of sociale regionale partners.

De vrijwilligerscentrale is het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente en verbindt mensen met elkaar. Wij informeren vrijwilligers en organisaties, we sturen en coördineren, we begeleiden en verwijzen door, we maken de match tussen vrijwilliger en aanbod.

We helpen je en laten je proeven van de warmste job ter wereld: vrijwilligerswerk!

Knokke-Heist profileert zich als een geëngageerde gemeente en dit onder meer door de onmisbare steun & de inzet van vele vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling op de beroepskrachten en bieden een meerwaarde aan de kwaliteit en het aanbod van onze dienstverlening. Wil jij ook iets betekenen voor een ander? Word vrijwilliger!

Vacatures gemeente Knokke-Heist

Check onze openstaande vacatures en schrijf je in !

Zijn onze huidige vacatures niet helemaal jouw ding? Stel je dan gewoon spontaan kandidaat en wij zoeken samen met jou de beste match. Gewoon doen!

Neem gerust onze infobundel door met alle informatie over vrijwilligerswerk, de voorwaarden en hoe je bij ons aan de slag kan.

Neem gerust een kijkje in onderstaand overzicht van alle vrijwilligersvacatures.