Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Glimp

Volgende editie: 22 maart 2024, Zaal Ravelingen

- Music Experience Festival -

Wat = Glimp?

Glimp! is een muziekbeleving vol entertainment! Laat je ontvoeren uit je alledaagse kosmos naar een avond vol entertainment én muziek! We geven je een glimp van het programma, maar je krijgt ongetwijfeld meer voor je geld. Geniet van een origineel avondje uit!

 

Tickets

Momenteel zijn er geen tickets in de verkoop.

 

Dit is de link om je tickets op te halen voor het geval je de mail niet meer kan terugvinden of je gewoon heel slordig bent. Print tickets niet af, we scannen graag vanop je mobiel.

Aan een ticket zijn heel wat bepalingen verbonden, dat staat fancy. We hebben ze voor je samengevat in dit ongelofelijk document.

Praktische info

LEEFTIJD

Op Glimp is er geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Glimp te komen.

HOE GERAAK IK ER?

Te voet of met de fiets, het openbaar vervoer, een taxi of met de auto, eigenlijk op elke mogelijke manier.

Met de trein stap je af in halte Heist. Het station ligt vlak naast zaal Ravelingen en treinen komen telkens 12 minuten voor het uur aan. Met de bus en tram zijn er haltes in de buurt op wandelafstand.

Met de auto geraak je er vlot, zolang je het volgende adres in de GPS gooit: Zaal Ravelingen - Koudekerckelaan, 8300 Knokke-Heist. Er zijn openbare parkeerplaatsen voor auto's in de onmiddellijke omgeving en die zijn gratis vanaf 20 uur.

TOEGANG

De deuren van Glimp gaan open om 19:59 uur en sluiten om 2:45 uur.

Aan de ingang zal u vriendelijk gevraagd worden tassen, rugzakken te tonen. Volgende zaken zijn niet toegelaten op Glimp: Dranken, glas, spuitbussen, drugs, wapens, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid in het gedrang brengen.

TOEGANKELIJKHEID

Op het festival zijn alle voorzieningen aanwezig om als rolstoelgebruiker zelfstandig je weg te vinden. Het gebruik van flitsend licht naar het publiek toe wordt geminimaliseerd. Voor mensen met een hoorapparaat is er helaas geen ringleiding aanwezig. Heb je een specifieke vraag, contacteer ons gerust.

ETEN + DRINKEN

Zelf eten of drinken meebrengen is niet toegelaten. Op het festival is een bar met een uitgebreid assortiment en kan je bovendien genieten van fingerfood.

ALCOHOL

Op Glimp schenken wij GEEN alcohol < 18 jaar. Aan de bar en op het festivalterrein wordt hierop streng gecontroleerd. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken bestellen.

OVERNACHTEN IN KNOKKE-HEIST

Hotels zijn er op kruip-, wandel- of fietsafstand. Een overzicht vind je hier.

DUURZAAM FESTIVAL

Net zoals Kneistival streeft ook Glimp ernaar om zo duurzaam mogelijk te zijn. We zijn ons zeker bewust van de voetafdruk van ons evenement en doen inspanningen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. Op deze manier streven we ieder jaar om 100% klimaatneutraal te zijn.

Zo proberen we zoveel mogelijk te communiceren op onze sociale media & is het weinige drukwerk allemaal CO2-neutraal, maken we gebruik van herbruikbare bekers en cupkeepers, gebruiken we in alle sanitaire voorzieningen enkel eco wc-papier, etc. Het event draait op 100% groene stroom.

Verder doen we aan gescheiden afvalinzameling en duurzame afvalverwerking. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van het aanbod van materialen en producten uit onze eigen regio (met lokale leveranciers) en communiceren we zoveel mogelijk digitaal via de website en facebook.

BEELDOPNAMES

Er worden tijdens het evenement beeld- en/of geluidsopnames gemaakt door (of in opdracht van) artiesten en de organisatie. Met het betreden van het terrein ga je er mee akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotiedoeleinden door de organisatie, de artiesten en hun partners of sponsors. Kom je in die opnamen voor dan kun je geen aanspraak maken op enige vergoeding.

MAG IK FLYEREN?

Op Glimp is geen enkele vorm van drukwerk voor andere events toegelaten. Organisatoren moeten proberen minder papier te gebruiken.