Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Glimp

S01.01 - 24 maart 2023 (Zaal Ravelingen)

- Music Experience Festival -

Wat = Glimp?

Glimp! is een muziekbeleving vol entertainment! Laat je ontvoeren uit je alledaagse kosmos naar een avond vol entertainment en muziek! We geven slechts een glimp van wat je te wachten staat, maar je krijgt ongetwijfeld meer voor je geld dan je zou verwachten. Geniet met je vrienden van een top avondje uit!

Op de eerste editie in maart 2023 staan positieve vibes centraal. We gooien alleen maar fun en positieve energie naar jullie toe. Tickets zijn beperkt beschikbaar, wees er dus snel bij!

Mic Drop!

 

Tickets

Een Early Bird Ticket koop je voor 6 euro. Inbegrepen in de prijs zit de toegang tot het evenement, een fijn heldenonthaal én een drankje. Er zijn slechts 100 tickets beschikbaar van 8 december tot 31 december 2022.

Een Regular Ticket heb je voor 6 euro. Inbegrepen in de prijs zit de toegang tot het evenement en dat is op zich waanzinnig. Deze tickets zijn beschikbaar vanaf 1 januari 2023 zolang de voorraad strekt.

Groepstickets > 10 personen kosten 5 euro per persoon. Inbegrepen in de prijs zit de toegang tot het evenement. Deze tickets zijn beschikbaar vanaf 1 januari 2023.

KOOP HIER JE TICKET.

Dit is de link om je tickets op te halen voor het geval je de mail niet meer kan terugvinden of je gewoon heel slordig bent.

Aan een ticket zijn heel wat bepalingen verbonden. We hebben ze voor je samengevat in dit ongelofelijk document.

Line-Up (so far)

20:01 In de Loop!

We zetten een stuk van een epic plaat in de loop en dat maakt je helemaal wild of je doet even iets anders.

20:04 - Opening met bubbels

Gezellig loungen, praten met vrienden, kennismaken met andere bezoekers of dwangmatig swipen op je telefoon.

workout

20:12 - Workout Station

Uptempo opwarming voor een flitsend avondje dansmanoeuvers en superhippe moves

vr

20:15 - Face Your Fears

Een VR-bril op je neus met pure waaghalzerij als gevolg.

brines

20:40 - BRINES (live)

Lokale groovy beats van en met Justine & Dave.

Spotify

21:46 - Guilty Pleasure Party

Knotsgek en razendsnel feestje vol guilty pleasures.

GESTAPO

22:31 - GESTAPO KNALLMUZIK ( live)

Een Duits Elektrio met verdacht veel schaamhaar.

Youtube

Spotify

Praktische info

Leeftijd

Glimp heeft geen minimumleeftijd. Wel moet iedereen onder de 18 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar Glimp te komen.

Hoe geraak je er?

Te voet of met de fiets, het openbaar vervoer, een taxi of met de auto. Het kan allemaal zolang je het volgende adres in de GPS gooit: Koudekerckelaan, 8300 Knokke-Heist.

Toegang

Aan de ingang zal u vriendelijk gevraagd worden tassen, rugzakken te tonen. Volgende zaken zijn niet toegelaten op Glimp: Dranken, glas, spuitbussen, drugs, wapens, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen, slag-, steek-, vuur- of stootwapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, voorwerpen die de veiligheid, gezondheid in het gedrang brengen.

Toegankelijkheid

Op het festival zijn alle voorzieningen aanwezig om als rolstoelgebruiker zelfstandig je weg te vinden. Het gebruik van flitsend licht naar het publiek toe wordt geminimaliseerd. Er is geen ringleiding aanwezig. Heb je een vraag, contacteer ons gerust.

Eten en drinken

Zelf eten of drinken meebrengen is niet toegelaten.

Alcohol

Op Glimp schenken wij GEEN alcohol < 18 jaar. Aan de bar en op het festivalterrein wordt hierop streng gecontroleerd. Bezoekers jonger dan 18 jaar zullen een aangepast polsbandje krijgen om te voorkomen dat ze alcoholische dranken bestellen.

Overnachten

Hotels zijn er op kruip-, wandel- of fietsafstand.

Duurzaam festival

Glimp streeft ernaar om een duurzaam & toegankelijk festival te zijn en doet nadrukkelijk inspanningen om de impact op het milieu tot een minimum te beperken. We zoeken hiervoor altijd naar de best passende ecologische of duurzame oplossingen. Op deze manier streven we ieder jaar om 100% klimaatneutraal te zijn.

Zo proberen we zoveel mogelijk te communiceren op onze sociale media & is het weinig drukwerk allemaal CO2neutraal, maken we gebruik van herbruikbare bekers en cupkeepers, gebruiken we in alle sanitaire voorzieningen enkel eco wc-papier, etc. Het event draait op 100% groene stroom.

Verder doen we aan gescheiden afvalinzameling en duurzame afvalverwerking. Daarnaast maken wij zoveel mogelijk gebruik van het aanbod van materialen en producten uit onze eigen regio (met lokale leveranciers) en communiceren we zoveel mogelijk digitaal via de website en facebook.

Beeldopnames

Er worden tijdens het evenement beeld- en/of geluidsopnames gemaakt door (of in opdracht van) artiesten en de organisatie. Met het betreden van het terrein ga je er mee akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotiedoeleinden door de organisatie, de artiesten en hun partners of sponsors. Kom je in die opnamen voor dan kun je geen aanspraak maken op enige vergoeding.