Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Uitpas

Omschrijving

 Ben je gecharmeerd door onze programmering en ben je van plan om dit seizoen enkele voorstellingen mee te pikken in het Cultuurcentrum? Dan loont het absoluut de moeite om je een KH Uitpas aan te schaffen.

Voor het Cultuurcentrum ben jij als houder van een KH Uitpas een VIP. Daarom zetten we graag jouw exclusieve voordelen even op een rijtje:

  • Alle houders van een KH Uitpas krijgen een aantal voordelen of extra kortingen bij de vrijetijdspartners van de gemeente zoals Museum Sincfala, Beverly Screens, For Freedom Museum,… En, de KH Uitpas geldt ook voor alle activiteiten georganiseerd door R.O.E.R. en Vrij Atelier.
  • Exclusief voor de houders van de KH Uitpas: de 10-ritten filmpas aan € 45. Je pikt de 10de film gratis mee op vertoon van een volledig afgestempelde filmpas.
  • Wij houden je maandelijks op de hoogte van acties, exclusief voorbehouden voor de houders van de KH Uitpas, via de nieuwsbrief van Cultuurcentrum Scharpoord. Speciaal voor de houder van KH Uitpas worden er tal van activiteiten georganiseerd. Denk maar aan nocturnes, workshops, gratis tickets, … Geef dus zeker je e-mail adres door aan de balie van het Cultuurcentrum.

Bij verlies van uw KH Uitpas betaalt u € 5,00 administratiekosten.

U kan uw KH Uitpas hier online verlengen.

Bedrag

Een KH Uitpas is één jaar geldig vanaf datum van aankoop. Je koopt de KH Uitpas voor slechts € 10,00 aan het onthaal van het Cultuurcentrum