Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Procedure

De kantoorhouder dient eenmalig digitaal een toegangsaanvraag voor zijn/haar kantoor in via de blauwe knop "Aanvraag toegang kantoor" bovenaan deze pagina. Hiervoor dient de kantoorhouder zich aan te melden met een identiteitskaartlezer of de app It's me.

Van zodra de toegang wordt toegestaan, ontvang je een bevestigingsmail. Vanaf dan kan je als kantoorhouder digitaal attesten van bevolking aanvragen. De gevraagde attesten ontvang je binnen de werkdag in jouw mailbox.

Indien gewenst kunnen ook andere kantoormedewerkers toegang krijgen. Hiervoor voegt de kantoorhouder de nodige gegevens van deze perso(o)n(en) toe via de blauwe knop "Toevoegen medewerkers en overzicht van de aanvragen" bovenaan deze pagina. Klik hiervoor onder Privacy op Persoon toevoegen. Duid Ja aan bij is contactpersoon en duid ja aan bij heeft volmacht. Op deze persoonlijke informatiepagina (Pip) kunnen ook de reeds aangevraagde attesten en aktes worden opgevolgd.

Aanvraag aktes en attesten

Via het e-loket vraag je de gewenste aktes en attesten aan voor jouw cliënten.

Na de aanvraag van het gewenste document ontvang je een eerste mail ter bevestiging van jouw aanvraag. Van zodra een medewerker jouw vraag behandeld heeft, ontvang je een tweede mail waarin een link staat om het document te downloaden. De link verwijst je door naar de Persoonlijke Informatiepagina (PiP).

Zijn er geen documenten zichtbaar via de link? Volg dan volgende stappen:

  • Klik op de downloadlink in de mail
  • De Persoonlijke Informatie Pagina wordt geopend
  • Klik bovenaan op Home
  • Klik de module Interacties open, hier vind je alle aangevraagde documenten terug
  • Ziet u nog steeds geen documenten? Controleer dan rechts bovenaan of u aangemeld bent als advocaat/notaris en niet als burger.