Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Burgerzaken

Burgerzaken is nu gesloten
Morgen weer open van 8.30 tot 12 uur (op afspraak) en van 13.30 tot 16.30 uur (op afspraak)

Bij de dienst Burgerzaken kan je van maandag tot vrijdag terecht van 8.30 uur tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op donderdag is de dienst enkel open van 8.30 uur tot 12 uur.

Dit kan nog enkel op afspraak en dit zowel in het stadhuis op het Alfred Verweeplein als in het Sociaal Huis in Heist.

Burgerzaken Heist is nu gesloten
Woensdag 22 mei weer open van 8.30 tot 12 uur (op afspraak) en van 13.30 tot 16.30 uur (op afspraak)

Bij de dienst Burgerzaken Heist kan je op maandag en woensdag van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur op afspraak terecht in het Sociaal Huis te Heist. In dienst Burgerzaken Knokke kan je van maandag tot en met vrijdag terecht in het stadhuis te Knokke.

De Bevolkingsdienst houdt het bevolkingsbestand bij, registreert wijzigingen in de administratieve toestand van de inwoners, wilsbeschikkingen en pensioenaanvragen, levert aan de hand daarvan documenten af en organiseert de verkiezingen.

De Burgerlijke Stand stelt geboorte-, huwelijks- en overlijdensakten op, bewaart die, past die aan en geeft attesten af aan de hand van die akten. De dienst behandelt nationaliteitskwesties en beheert de begraafplaatsen.

De afdeling Strafregister levert uittreksel uit het strafregister af. Zij levert ook inlichtingenbulletins af i.v.m. de inwoners van Knokke-Heist aan politie- en rechtbankdiensten.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Premies en subsidies