Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Knokke-Heist schittert: een magische start van de winterperiode 

Het is bijna zover! Tijdens de Belgische herfstvakantie, terwijl de bladeren zich langzaam hullen in warme herfsttinten, maakt de Knokke-Heist zich klaar voor de naderende wintermaanden. De straten worden verlicht met kerstpracht waarbij de adembenemende Antoine Bréartstraat de spits afbijt. Bereid je voor op een ongeëvenaarde betovering, want ook dit jaar belooft Knokke-Heist een warm gevoel te verspreiden en de harten van inwoners en bezoekers te verwarmen met de schittering van de feestdagen.  

 De Antoine Bréartstraat dient als stralend middelpunt. De robuuste boog werd afgelopen week gehuld in een weelde van schitterende verlichting en dartelende hertjes die de nachtelijke lucht doen oplichten. Dansend en fonkelend als diamanten doorbreken ze de duisternis en creëren ze een sprookjesachtige ambiance die elke bezoeker doet verwonderen. Vanaf vrijdag 1 december 2023 zal de volledige gemeente dan weer sprankelen in de betoverende kerstsfeer. Overal in de straten zullen feestelijke lichtdecoraties te bewonderen zijn, met als absolute blikvangers majestueuze elanden, imposante ijsberen, mysterieuze wolven en gracieuze herten.  

Kijk jij ook al uit naar de herfst- en kerstperiode? Laat de betovering van de feestdagen beginnen, want winter in Knokke-Heist dat is schaatsen op de ijspiste met echt ijs, eindejaarsshoppen met familie en vrienden of gastronomisch genieten in één van de vele delicatessezaken of restaurants. Ontdek dit en nog veel meer in de winterbrochure die je binnenkort kan ophalen de toerismekantoren in Knokke (Zeedijk 660) en Heist (Pannestraat 138) of raadpleeg de belangrijkste winteractiviteiten online via mykh.be/winter.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter