Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Druk najaar voor Koninklijke Harmonie St.-Cecilia Heist 

De Koninklijke Harmonie St.-Cecilia Heist heeft weer een druk najaar voor de boeg. Op het programma staan het opluisteren van de Canadese herdenkingsplechtigheden op 4 en 5 november 2023 en de happening Mo(nu)ment voor Vrede en Verdraagzaamheid op 11 november 2023.  Ook de repetities voor het Nieuwjaarsconcert op zondag 7 januari 2024 in Zaal De Lindeboom in de Kerkstraat in Heist zijn volop gestart. Meer info over het najaarsprogramma lees je hieronder.  



Zaterdag 4.11.23 9.30u. Margaretakerk  

De herdenkingsmis in het kader van het Canadaweekend met de Bevrijdingsmars wordt opgeluisterd door het jeugdorkest van St.-Cecilia. Dirigent Bram Bonny en zijn groep zorgen voor de begeleiding van soliste Axelle Verfaillie. Verder wordt het muzikaal luik ingevuld door een ander lokaal talent Robin Lantsoght en de For Freedom Pipes & Drums.  



Zondag 5.11.23 Centrum Knokke 16.30 u - 17.30 u.  

De 49ste Canadese Bevrijdingsmars met een militaire vertegenwoordiging staat op het programma.  

St. Cecilia met dirigent Rik Bonny zorgt voor de slotkilometers, de begeleiding vanaf het Anglicaans Kerkje in de Zoutelaan naar het Monument der gesneuvelden en het stadhuis voor de apotheose.  



Zaterdag 11.11.23 Burg. Fr. Desmidtplein 11.00 u.  

De traditionele Wapenstilstand wordt herdacht in de deelgemeente Knokke met een bloemenhulde met muzikale ondersteuning door de Koninklijke Harmonie St.-Cecilia Heist en de For Freedom Pipes & Drums.  



Zondag 7.01.24 Zaal De Lindeboom Kerkstraat 5 aanvang 10.45 u.  

Het Nieuwjaarsconcert is in volle voorbereiding. Dit jaar wordt opgetreden met soliste zangeres Kaatje Chiers. Tickets nu reeds verkrijgbaar in C.C.Scharpoord of bij de leden (vvk € 10 / -12j. € 5).  Na het optreden wordt een receptie aangeboden. Deuren open om 10.00 u. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter