Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Knokke-Heistse Patricia De Groote vanaf 2024 voorzitter van MS-Liga Brugge Oostkust

De MS-Liga Brugge-Oostkust zal in 2024 starten met een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris. Lieve Mus zal de voorzittersfakkel overdragen aan Patricia De Groote. Lieve heeft zich, na haar schepenambt in Brugge, gedurende 10 jaar ingezet voor de MS-Liga. Met vele vrijwilligers was zij de drijvende kracht achter leuke activiteiten, uitstappen en infomomenten. Patricia De Groote, administratief medewerker bij de afdeling Financieel Beheer van het gemeentebestuur Knokke-Heist, is al 5 jaar bestuurslid en ook zelf persoon met MS. Zij neemt met veel plezier het voorzitterschap over.

De secretaris van de MS-Liga was gedurende 32 jaar Johan Michielssens. Zijn taak wordt overgenomen door Griet Soens, ook persoon met MS, die nu al de sociale media verzorgt voor de liga.

Patricia en Griet zijn ook het brein achter de Amalia’s, Active MS’ers van Alle Leeftijden In Actie. Sinds 2023 is er om de 2 maanden een activiteit zoals een escaperoom, bowling of workshop ergens in West-Vlaanderen. Alle informatie over de MS-Liga vind je op de Facebookpagina MS-Liga afdeling Brugge-Oostkust.

Deze bestuurswissel werd gevierd met een kerstfeestje in de feestzaal van de Abdij Steenbrugge op donderdag 14 december 2023. Gino en Cindy brachten een mooi verhaal opgeluisterd met kerstliedjes. De nieuwjaarsgeschenken voor de personen met MS werden uitgedeeld met daarbij de kalender met alle activiteiten van 2024. “Het belooft weer een mooi MS-jaar te worden” aldus voorzitter in spe Patricia De Groote.

Bestuur MS Liga Brugge - Oostkust (foto Stefaan Reuse)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter