Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Haal nu je ART Tour tickets met vroegboekkorting in huis!

Knokke-Heist ademt een passie voor schoonheid, zowel in het straatbeeld als op je bord en in de talrijke kunstgaleries. Ben je deze zomer op zoek naar dé ideale manier om ook jouw ogen hier eens goed de kost te geven? Dan moet je eens aan boord springen van de ART Tour. Deze unieke rondleiding met een elektrische citymobiel voert je langs de mooiste en (niet onbelangrijk) lekkerste stops in de gemeente. Instant vakantiemodus verzekerd.   

Wat mag je verwachten? 

Een enthousiaste gids neemt je tussen juni en september mee op een stille en duurzame ontdekkingstocht doorheen onze mooie gemeente in een unieke citymobiel. Tijdens de ART Tour kom je oog in oog te staan met hedendaagse kunst gecombineerd met enkele culinaire stops. De gids deelt ongetwijfeld vol enthousiasme enkele weetjes over kunst in de publieke ruimte (opvallend en verscholen) en over de vele pleinen die het resultaat zijn van een geslaagde symbiose tussen kunst en architectuur, tussen verleden en heden. Maar ook dat kunstwerken niet alleen mooi kunnen zijn, maar ook zinvol. Niet te missen! 

Praktisch 

In juni en september neemt de enthousiaste gids je mee op vrijdag en zaterdag, in juli en augustus staat de gids klaar op donderdag, vrijdag en zaterdag.

Tickets kunnen vanaf nu aangekocht worden bij de balies van Toerisme Knokke-Heist of online via: https://www.eventbrite.com/cc/art-tour-2024-3219919 

Tot en met 5 mei 2024 geniet je van een voordelige vroegboekkorting, snel zijn is de boodschap! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter