Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Buitenspeeldag 17 april: kom uit je kot en ravot!  

Op de Buitenspeeldag op woensdag 17 april 2024 gaan we weer met z’n allen buiten spelen. Alle schermen gaan op zwart, het ideale moment dus om samen te ravottten. In elke deelgemeente voorziet het gemeentebestuur in samenwerking met de Gezinsbond Knokke en Heist-Duinbergen, Ouderraad De Driemaster- Westkapelle en Ouderraad OLVO Ramskapelle tussen 14 en 17 uur keileuke activiteiten, springkastelen en animatie. En dat helemaal gratis!  

Locaties

• KNOKKE: speelplein achter De Marge in de Edward Verheyestraat 
• WESTKAPELLE: speeltuin achter de Sint-Niklaaskerk op het Pastoor De Neveplein
• HEIST: speelplein met piratenboot in de wijk Heulebrug  
• RAMSKAPELLE: avonturenpark achter de Sint-Vincentiuskerk  

Honger of dorst?  
Geen probleem, de organisatoren voorzien alles aan democratische prijzen, ook voor ouders! Vergeet geen cash geld mee te brengen. Je hoeft niet in te schrijven, kom gewoon af.  

Nog niet uitgespeeld?  
Je ontdekt in Knokke-Heist maar liefst meer dan 15 openbare speeltuinen, wandelparken en pleintjes. Check alle locaties op www.knokke-heist.be/speelterreinen 

Speelkaart 
De Jeugddienst heeft ook een fantastische Speelkaart uitgewerkt. Daarop vind je alle openbare speeltuinen in onze gemeente, maar ook inspiratie voor jonge gezinnen. Haal jouw exemplaar op in Toerisme Knokke of Heist of bij de jeugddienst in De Marge!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter