Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Gouden huwelijksjubileum van Guy Baeyens en Nadine Debuysscher

Op vrijdagavond 5 april 2024 verraste Guy Baeyens zijn echtgenote Nadine Debuysscher met een gouden huwelijksjubileumdiner in hotel Pavillon du Zoute. Burgemeester Jan Morbee bracht namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis uitgebreid de gelukwensen over. Het koppel heeft 2 kinderen: Anouck en Yannick die beiden in Brugge wonen en 4 kleinkinderen (2 meisjes en 2 jongens)

Guy en Nadine leerden elkaar kennen op de schoolbanken in de Rijksnormaalschool in Gent. Ze gaven aanvankelijk beiden les in de private school Finis Terrae in Knokke-Heist. Guy speelde ook vele jaren met zijn beruchte zwarte pietenbende Sinterklaas in de gemeentelijke basisschool Het Anker. Met enfant terrible Piet Magic die ooit eens door de brandweer van het dak van de school met een ladderwagen geëvacueerd moest worden, haalde hij zelfs de frontpagina van het Laatste Nieuws...

Nadine en Guy engageren zich al vele jaren als vrijwilliger bij diverse organisaties. Guy gaf o.a. als lid van het Taalplatform in Scharpoord Franse les aan beginners en gevorderden. Hij was ook een heel gedreven leerkracht om gevluchte Oekraïners hun eerste woorden Nederlands aan te leren. De geboren en getogen Knokkenaar is tevens een gewaardeerd bestuurslid bij de Koninklijke Heemkring Cnocke is Hier onder voorzitterschap van ere-schepen Danny Lannoy. Nadine was vrijwilliger bij Oxfam Wereldwinkel en heeft dan ook op gemeentelijke recepties al menig inwoner gelaafd met (h) eerlijke bubbels, glühwein en borrels.

Het gemeentebestuur wenst Guy en Nadine nog veel gezonde en voorspoedige jaren samen en dankt hen alvast voor hun decennialange onbaatzuchtige inzet ten dienste van onze lokale gemeenschap!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter