Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Neem deel aan de MAKZ-run naar aanleiding van 75 jaar MAKZ

Op zaterdag 20 april 2024 transformeert Campus MAKZ tot een bruisend hart van activiteit. De school viert niet alleen 75 jaar MAKZ met een opendeurdag maar ook met de allereerste MAKZ-run! Een dag gevuld met sport en plezier die je zeker niet wilt missen.  

Belevingsevent

De MAKZ-run is meer dan alleen een loop: het is een belevingsevent met start door de historische schoolgebouwen en het legendarische internaat, waar leerlingen en leerkrachten nog enkele jaren van de authenticiteit kunnen genieten vooraleer ze verhuizen richting Heist. Laat je meeslepen door de unieke sfeer, zonder de druk van officiële tijdregistratie. Geniet van een open start binnen een bepaalde tijdspanne en loop of wandel op jouw ritme. De MAKZ-run is ontworpen om iedereen een kans te geven deel te nemen, ongeacht leeftijd of conditieniveau.  

De organisatoren bieden drie verschillende afstanden aan:    

● Minirun (1 km): Perfect voor de kleintjes (3-10 jaar), met leuke hindernissen onderweg (o.a. een groot springkasteel). Na het afleggen van het parcours kunnen de kinderen nog gratis verder spelen op het springkasteel, deelnemen aan een workshop circus en plezier beleven met leuke volksspelen!   

● Midirun en Midiwandel (5 km): Een prachtige route die je door het schoolgebouw, het internaat en richting het bos leidt.   

● Makzirun en Makziwandel (10 km): Voor de echte avonturiers, deze route neemt je mee door het schoolgebouw, het internaat, het bos en zelfs tot aan ‘t Zwin en de zee!   

Doe mee! Directie en leerkrachten kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een sportieve prestatie neer te zetten. Nadien kan je nog genieten van een heerlijke pasta op de speelplaats om terug op krachten te komen. Schrijf je snel in via deze link of via de QR code op de affiche.   

De eerste 100 deelnemers krijgen een gratis goodiebag! Dus wacht niet te lang om in te schrijven!  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter