Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Maak een afspraak voor een videogesprek met het Energiehuis van de WVI

Bij het Energiehuis WVI kun je terecht met al je vragen in verband met energiebesparing en renovatiewerken. Het geeft ondersteuning en begeleiding waar nodig. Bij zeer specifieke vragen word je doorverwezen zodat je vragen zo nauwkeurig mogelijk beantwoord worden. Dit alles kan allemaal online, telefonisch of via een persoonlijk gesprek.

Videogesprekken

Sinds kort worden er ook tijdsloten gereserveerd voor videogesprekken. Zit je met vragen over je energiefactuur, financiering van een verbouwing of zit je wat vast met een premie? Het Energiehuis WVI is al enkele jaren ook met een videogesprek beschikbaar voor burgers. Om dit nog makkelijker te maken, gaan de WVI-medewerkers vanaf nu wekelijks op een vast moment hun agenda vrijhouden voor jou. Ze beginnen hiermee op maandagvoormiddag 18 en 25 maart 2024. Een afspraak kun je maken via www.wvi.be/energieloket.

Fysieke zitdagen in het stadhuis

Daarnaast komt een loketmedewerker ook af en toe bij ons in de gemeente zetelen om het energieloket te bemannen. De eerstvolgende keer is gepland op donderdag 6 juni 2024 om 9, 10 en 11 uur in het stadhuis op het Alfred Verweeplein. Ook hiervoor kan een afspraak ingeboekt worden via www.wvi.be/energieloket

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter