Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

HEY Museum op zoek naar leuke foto’s van strandbloementraditie 

HEY, het museum over het Knokke-Heist van toen, nu en straks opent eind juni 2024 opnieuw de deuren. Aan de hand van leuke objecten en weetjes ontdek je meer over onze kustgemeente. Eén van de onderwerpen in het museum, is de fantastische traditie van strandbloemen maken en verkopen. En daarom is het museum nu op zoek naar leuke foto’s van vroeger én nu. Heb jij leuke foto’s? Lees dan zeker verder! 

Enkele jaren geleden werd deze kindvriendelijke activiteit uitgeroepen tot immaterieel erfgoed. Het is dus vanzelfsprekend dat deze traditie een plekje gekregen heeft in het museum. Om mensen te laten proeven van deze creatieve bezigheid, organiseert het HEY Museum van half juli tot half augustus elke donderdag strandbloemenworkshops met Madame Crêpepapier. Om dat onder de aandacht te brengen, wil het museum dit illustreren met toffe beelden! 

Heb jij nog leuke foto’s van vroeger of heb je er recente op de filmrol van je smartphone staan? Stuur ze naar communicatie@knokke-heist.be en wie weet zie je jouw foto binnenkort verschijnen op de socials van het HEY Museum! 

  Voor meer info: Museum Hey (knokke-heist.be) 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter