Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Vakantie op maat van 29 juli tot en met 9 augustus

Heeft jouw kind nood aan extra zorg en kan hij of zij niet terecht in de reguliere opvang? Het Multifunctioneel Centrum Het Vlot in de Heistlaan 123 zorgt deze zomer dankzij de gemeentelijke financiële steun van 4000 euro opnieuw voor betaalbare aangepaste opvang en organiseert leuke kampjes voor kinderen met een beperking of extra ondersteuningsnood.

Wat mag je verwachten?  
• leuke, creatieve activiteiten, kokkerellen, toffe uitstapjes ... 
• klein groepje 
• professionele begeleiding vanuit MFC Het Vlot

Voor wie? 
Kinderen van 5 t.e.m. 12 jaar uit Knokke-Heist, of met een link naar Knokke-Heist (bv. werk ouders), die omwille van een beperking of extra ondersteuningsnood niet terecht kunnen in de reguliere vakantieopvang. 

Waar en wanneer? 
 • Van maandag 29 juli t.e.m. vrijdag 2 augustus 2024 
• Van maandag 5 t.e.m. vrijdag 9 augustus 2024 

Locatie  
CVDO Achtknoop, Het Vlot, Heistlaan 123, 8300 Knokke-Heist 

Begeleiding en aanbod
Kinderen worden professioneel ondersteund door begeleiders van MFC Het Vlot. Er is dagelijks een gevarieerd aanbod van spel, activiteit en rust op maat van de groep en van elk kind individueel. Het kind wordt centraal geplaatst door zijn inbreng en noden mee te nemen in het aanbod. Dit realiseren de medewerkers binnen een warme, huiselijke sfeer. 

Praktisch  
Het Vlot vraagt dat de kinderen een eigen lunchpakket meebrengen. De organisatoren voorzien een vieruurtje, water en fruitsap. 

Prijs  
€ 75 voor een volledige week, € 15 per dag 

Interesse? Vragen? Inschrijven?  
Stuur een mailtje met jouw voorkeursweek naar vlot@cvdo.be  met als onderwerp ‘Vakantie op maat’ of bel 050 53 05 41. Inschrijven kan tot en met woensdag 1 mei 2024, maar wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Voor meer info: De achtknoop - therapeutisch kinderdagverblijf (cvdo.be) 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter