Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

De Faire Ronde op zaterdag 11 mei 

Op zaterdagnamiddag 11 mei 2024, op World Fair Trade Day, organiseert de Trekkersgroep Faire Gemeente Knokke-Heist De Faire Ronde, een gratis fietstocht voor jong en oud. Maak op een ontspannen manier kennis met eerlijke, duurzame en lokale handelaars, want eerlijk handelen kom je meer tegen dan je zou verwachten. De Trekkersgroep wil met alle inwoners en bezoekers van Knokke-Heist een verschil maken en aantonen dat produceren via duurzame en ecologische principes goed is voor mens én planeet;

De fietstocht start om 14 uur aan de Oxfam Wereldwinkel in Heist en gaat via de Jacobinessenhoeve, bioboerderij Het Polderveld,  B&B Knotwilgenhoeve, het For Freedom Museum en hoeveslagerij Burggraeve terug naar de Wereldwinkel in de Kerkstraat 36 waar tussen 16.30 en 18.30 uur een receptie plaatsvindt met livemuziek.   

 Deelnemen is volledig gratis en iedereen krijgt aan de start een leuke, duurzame draagtas die tijdens het parcours aangevuld kan worden met lekkere én ecologische lekkernijen. Om 14.45 uur kunnen fietsers bij bioboerderij Het Polderveld ook nog een rondleiding volgen. Het belooft een gezellige en educatieve ervaring te worden voor het volledige gezin waarbij de Trekkersgroep iedereen aanmoedigt om deel te nemen en samen een stap te zetten naar een eerlijke en duurzame toekomst.  

  Meer informatie over de fietstocht vind je op www.defaireronde.be  

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter