Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Vacature jobstudent voor foto-expo Edward Burtynsky

Ben jij nog op zoek naar die geweldige vakantiebaan voor deze zomer? Wil je graag deel uitmaken van de foto-expo van het jaar? De Donkere Kamer is op zoek naar enthousiaste jobstudenten en medewerkers om haar team te versterken tijdens de prestigieuze Edward Burtynsky-expo in Scharpoord in Knokke-Heist. Als medewerker speel je een belangrijke rol in het faciliteren van een geweldige ervaring voor de bezoekers. Je werkt nauw samen met het expo-team en helpt bij verschillende taken.

Over De donkere kamer
De Donkere Kamer is een verbindend platform voor fotografie en brengt fototalent en -liefhebbers samen, en onder meer het organiseren van unieke fototentoonstellingen.

Jouw profiel

● Beschikbaarheid tussen 7 juni en 29 september 2024

● Sociaal, leergierig, stipt en klantvriendelijk

● Zelfstandig en verantwoordelijk

● Interesse in fotografie, kunst en cultuur

● Flexibel om te werken van 9.30 tot 18.30 uur, inclusief weekendwerk

● Minimumleeftijd van 18 jaar

Wat bieden wij?
Een gevarieerde job in een inspirerende omgeving met leuke collega's. Een goede verloning en vooral een unieke ervaring om nooit te vergeten!

Over Edward Burtynsky
Edward Burtynsky is een gerenommeerde fotograaf wiens werk het grensgebied tussen schilderkunst en fotografie verkent. Zijn abstracte beelden vormen een krachtig portret van water en zijn essentiële rol in ons leven en de natuur. Zijn werk staat centraal in de tentoonstelling en biedt bezoekers een unieke kijk op de relatie tussen mens en natuur. De expo "WATER, het nieuwe goud" verkent de intrigerende relatie tussen de mensheid en water, een essentiële bron van leven op onze planeet.

Interesse?
Ben jij klaar om deel uit te maken van deze inspirerende expo? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Vul via deze link de Google forms in en wie weet kun je als jobstudent aan de slag in Scharpoord. Neem bij verdere vragen gerust contact op met Barbara@donkerekamer.com

Het gemeentebestuur heeft nog een hele reeks andere vakantiejobs voor studenten. Je vindt ze hier.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter