Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Ontdek de Winter Vibes van Knokke Talks

In december 2023 is Winter Vibes, een nieuwe editie van Knokke-Talks, van de persen gerold. Dit luxe magabook neemt je mee op een fascinerende reis door tijdloze elegantie en boeiende verhalen en laat je inspirerende persoonlijkheden ontdekken. De Winter Vibes belichten een positieve kijk op de toekomst, met een nadruk op verfijning en een levensstijl die uitnodigt tot genieten. Je wordt 3 / 3 meegesleept in boeiende verhalen waaronder De Heldentorens in Heist, een vernieuwd concept voor het Grand Casino Knokke en boeiende interviews zoals die met Viki Geunes van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen.

Ontdek ook inspirerende architecturale concepten, zoals de herontworpen baliezaal van de dienst Toerisme op het Lichttorenplein door Buro Modern, en bewonder de betoverende erfenis van vakmanschap door Paul en Kristina Falke. De redactie presenteert ook een selectie van luxewagens die focussen op innovatie en duurzaamheid.

Laat je inspireren door Nathalie Baeten, een visionaire zakenvrouw met een unieke gave voor het vastleggen van geuren. Ontdek hoe zij de wereld van parfums en aroma's op haar eigen unieke manier transformeert.

Knokke Talks bezocht verder Yannick Bouts, general manager van La Réserve Resort, voor een inspirerend gesprek. Fotografie en een passie voor Afrika vormen de rode draad in het leven van Tom D. Jones.

Stap binnen in deze editie vol tijdloze elegantie en inspiratie. Geniet van elk artikel en laat je betoveren door de diverse verhalen die Knokke Talks te bieden heeft!

Lees het magazine online

Bestel het magazine in deze webshop

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter