Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Lester Moore & The Pace Weavers op zaterdag 18 mei in Tracks & Tr@vellers

Kroegbazen Peter Franssens en Tjardo Sleeubus van het populaire praat- en muziekcafé Tracks & Tr@vellers op het Maurice Lippensplein organiseren op zaterdag 18 mei 2024 vanaf 20.30 uur een muzikale avond met live optreden van Lester Moore & The Pace Weavers. Dit trio neemt je mee naar de gouden jaren van de muziek.

Tijdloze klassiekers uit de fifties & sixties

Met een passie voor de originele klanken uit de jaren '50 en '60, brengen deze muzikanten tijdloze melodieën tot leven op het podium. Denk aan legendarische artiesten zoals Franky Valli, Roy Orbison, The Beatles en de onweerstaanbare klanken van Italorock. Laat je meevoeren door tijdloze klassiekers als "Summer in the City", "Ring of Fire" en " Kom van dat dak af", ... Zing en dans in Tracks & Tr@vellers mee met de authentieke klanken uit the golden fifties & sixties.     

Lester Moore, Deedee Pace & Willy Weaver

Lester Moore, de veelzijdige bassist en leadzanger, is de ziel van de band. Zijn meesterlijke baslijnen raken de diepste snaren van de ziel en zijn stem brengt de emotie van elk nummer tot leven. Deedee Pace beheerst de ritmes als geen ander en geeft elke noot een onweerstaanbare drive. Zijn gepassioneerde spel voegt een onmiskenbare energie toe aan de optredens. Stilstaan kan niet. Willy Weaver laat zijn vingers dansen over de toetsen en voert je rechtstreeks naar de gouden jaren van de muziek. Zijn betoverende melodieën zijn de sleutel tot de tijdloze klanken die wereldberoemde muzikale iconen voor ons creëerden.  

 Kroegbazen Peter en Tjardo lessen vurige tongen

Op de vooravond van Pinksteren zorgen Peter en Tjardo ondertussen van achter de tapkranen van hun hemelse kroeg voor een rijk assortiment aan verkoelende dranken om alle vurige tongen te lessen. “De dorstigen laven, een van de belangrijkste werken van barmhartigheid, is onze ultieme missie” aldus de devote Tweevuldigheid van Tracks & Tr@vellers. Gratis toegang! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter