Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Zomerwork-outs op het strand: doe mee met Beach Crossfit bij Surfers Paradise

Onder het motto “sporten is gezond, en nog gezonder op het strand in volle zeelucht” komt deze zomer de Beach Crossfit van Endgame terug op het strand van Surfers Paradise! Ideaal voor alle surfers om tijdens wind- en golfloze dagen hun conditie op peil te houden, maar ook voor iedereen die houdt van een gezonde work-out in open lucht. Of je nu een doorwinterde CrossFitter bent en net begint alle sessies krijgen een persoonlijke aanpak voor alle niveaus onder deskundige begeleiding. Inschrijven kan via deze link.

Nadien is er mogelijkheid tot douchen en kunnen deelnemers de vestiaires en lockers van Surfers Paradise gebruiken.

De lessen vinden plaats elke donderdag en elke zondag terwijl er op aanvraag speciale groepslessen kunnen gegeven worden voor verenigingen en sportclubs. Alle lessen zijn zeer gevarieerd en uitdagend, met gebruik van natuurlijke passende elementen zoals water, zand, gewichten en ander fitnessmateriaal. De omgeving zorgt voor een unieke trainingservaring terwijl je geniet van zee, zon, strand en de frisse zeelucht.
 

Juni:
Zondag 30 juni: 10.30 - 11.30 uur
 
Juli:
Elke donderdag: 17 - 18 uur
Elke zondag: 10.30 - 11.30 uur
 
Augustus: 
Elke zaterdag: 10.30 - 11.30 uur
Elke zondag: 10.30 - 11.30 uur

September: 
Zaterdag 14 en 21 september: 10.30 - 11.30 uur
Zondag 15 en 22 september: 10.30 - 11.30 uur
 
Inschrijven kan door te mailen naar sarah@surfersparadise.be. De plaatsen zijn beperkt, dus zorg ervoor dat je je plek tijdig reserveert. Meer informatie kan je hier vinden.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter