Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Brasserie Sportoase Duinenwater opnieuw open

Sinds 1 juli 2024 kun je na het zwemmen of fitnessen opnieuw terecht in de brasserie van Sportoase Duinenwater voor een verfrissend drankje of een smaakvolle hap. De nieuwe uitbaters, Sharon Vlaeminck en Jonathan De Bel mogen dan nog jonge dertigers zijn, ze hebben beiden al bakken ervaring in de horeca. Sharon staat in voor het volledig beheer van de zaal. Na haar studies in de Maricolen in Brugge, heeft ze in diverse toplocaties gewerkt. Jonathan staat aan het fornuis. Hij behaalde in Ter Groene Poorte zijn diploma van kok en deed ondertussen heel wat ervaring op in gastronomische restaurants en topbistro’s.

“We houden van het cliënteel in Knokke-Heist en zijn van plan om iedere klant goed in de watten te leggen met een goede, vriendelijke bediening en lekker eten!” laat het koppel weten. In samenwerking met Foodmaker & Sportoase gaat Brasserie Sportoase voor een volledig nieuw concept. Op het zonnige terras met een panoramisch zicht op het Duinenwatermeer kun je genieten van frisdranken, cocktails, een perfect getapt biertje, sprankelende cava, al dan gecombineerd met tapa’s of andere hapjes. Er wordt ook overheerlijke Braziliaanse koffie geserveerd met voor de zoetemondjes American pancakes, traditionele Vlaamse pannenkoeken en zelfgebakken muffins van het huis. Ook voor de grote honger zijn er uitgebreide gerechten die variëren van zuiderse tot westerse keuken.

Brasserie Sportoase Duinenwater is van maandag tot vrijdag open van 11 tot 22.30 uur en in het weekend van 10 tot 18.30 uur. Iedereen van harte welkom!

Voor meer info: https://www.facebook.com/search/top?q=sportoase%20brasserie%20duinenwater

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter