Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Neem deze zomer deel aan de “Summer School in Portfolio Management” by Sagora  

Sagora, een bedrijf dat gespecialiseerd is in opleidingen op het gebied van financiën en bedrijfsbeheer, stelt deze zomer in Knokke-Heist alle investeringsliefhebbers graag voor aan de "Sagora Summer School in Portfolio Management". Dit opleidingsprogramma focust op inzicht krijgen in de belangrijkste beleggingsmogelijkheden op de financiële markt, de belangrijkste principes van portefeuillebeheer, de verrijking van interacties met financiële adviseurs en het nemen van optimale beslissingen over beleggingsportefeuilles.

Tijdens drie gezellige ochtenden op 19, 21 en 23 augustus 2024 (in het Engels) ofwel op 20, 22 en 24 augustus 2024 (in het Frans) krijgen aanwezigen de kans om bij te leren en ideeën & ervaringen uit te wisselen met professionals. De Sagora Summer School vindt plaats in het historische Memlinc hotel, een landmark aan de Belgische kust.

De opleiding wordt gegeven door Mathias Schmit, hoogleraar financiën en academisch directeur aan de Solvay Brussels School of Economics and Management (Université Libre de Bruxelles), docent aan INSEAD, TiasNimbas, the Amsterdam Institute of Finance, de universiteiten van Aix-en-Provence Marseille, Hanoi en Hô-Chi-Minh, alsook bestuurder en lid van de raad van bestuur van talrijke ondernemingen.

Voor meer informatie en inschrijvingen, surf je naar https://sagora.eu/en/gestion-de-portefeuille-formations-en-finance-sagora-belgique-et-luxembourg/

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter