Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

 Ontdek het Zwin Natuur Park met televisiemaker Arnout Hauben 

Zwin Natuur Park lanceert een nieuwe podwalk in samenwerking met televisiemaker Arnout Hauben. De podwalk maakt deel uit van de reeks PodWalks die de VRT realiseert over de mooiste historische plaatsen en natuurgebieden in Vlaanderen, waaronder dus ook het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist. 
 
De VRT PodWalks nemen wandelaars mee op een reis doorheen de tijd met als gids Arnout Hauben. Anders dan een gewone podcast werkt VRT PodWalks met gps-gestuurde audio, een innovatieve technologie die wandelaars naast verhalen over de omgeving ook de exacte route aangeeft. De wandeling is ongeveer 3,7 km lang en het Zwin Natuur Park is het eerste natuurreservaat in de reeks van VRT-podwalks.   
 
Natuur en geschiedenis 
In de podwalk over het Zwin Natuur Park deelt Arnout Hauben zijn passie voor de natuur en brengt hij het natuurgebied tot leven met boeiende verhalen uit het heden en het verleden. Deze unieke podwalk combineert geschiedenis, natuur en adembenemende landschappen op een manier die bezoekers nog nooit eerder hebben ervaren.  

Terwijl je door het park wandelt, onthult Arnout Hauben de geheimen van het Zwin. Hij vertelt onder meer over de unieke flora en fauna, de zeldzame vogels, de dynamische getijdenwerking die dit gebied zo bijzonder maken en tegelijkertijd worden wandelaars betoverd door de weidse vergezichten. Ook boeiende verhalen over de geschiedenis komen aan bod. 
 
Of je nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, de VRT PodWalk over het Zwin Natuur Park is een absolute aanrader. Wandelaars kunnen zich laten meevoeren, op eigen tempo, op deze fascinerende ontdekkingstocht doorheen het verleden en het heden van dit unieke natuurgebied.  
 
De VRT PodWalk over het Zwin Natuur Park is beschikbaar in het Nederlands en het Frans en kan gratis worden gedownload vanaf 5 juli via de App Store en de Google Play Store in VRT PodWalks .

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter