Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Ontspoord XL Muziekcafé met Yesnomaybe en Mt.Khaf in ‘t Verzet

Na een stilte van bijna 2 jaar is Jeugdclub ‘t Verzet helemaal terug met Ontspoord XL Muziekcafé, het concept dat vroeger bekend was als Spoor 5 met steeds een verrassend mooie muzikale line-up. De feestzaal wordt op zaterdag 18 mei 2024 omgetoverd tot een gezellig muziekcafé met sfeervol decor waar de bezoekers kunnen genieten van toffe live optredens, lekkere drankjes en smakelijke hapjes. Na de muziekgroepen trakteren de organisatoren de fuifbeesten nog op een heuse afterparty met lokale dj’s Gio en Jezwoane die het beste van zichzelf geven.

Afterworkparty voor het strandbarpersoneel
De jeugdclub wil met alle Knokke-Heistenaren samen de lente inzetten met een leuke muzikale avond die zoals gewoonlijk gratis is. Dit jaar mikken de initiatiefnemers ook op het strandbarpersoneel van Knokke-Heist die ze persoonlijk hebben uitgenodigd voor een afterworkparty in ‘t Verzet! Dit mooi evenement wordt mee mogelijk gemaakt door het vrijwilligersteam van Jeugdclub ‘t Verzet.
 

Op zaterdag 18 mei 2024 kan iedereen dus afzakken naar de grote feestzaal van Jeugdclub ‘t Verzet voor een optreden van Yesnomaybe, winnaars van de nieuwe lichting van Studio Brussel! Het podium wordt daarvoor opgewarmd door Mt.Khaf, een zijproject van Adam Russell (Meester Adie, Tranen), Robin Aerts (Het Zesde Metaal) en Gregory Simons (Modder, Vonnis). Het publiek mag van beide bands echte rock’n roll verwachten die het publiek zal laten dansen tot zwetens toe!

Praktische informatie

Zaterdag 18 mei 2024
•    21.00 uur: Mt.Khaf
•    22.00 uur– Yesnomaybe
•    Afterparty van 23 tot 4 uur met dj’s Gio en Discobar Jezwoane

Zijspoor: Croque monsieurs

Facebookevent: via deze link

Jeugdclub ’t Verzet, Duinenwater 45, 8300 Knokke-Heist.

Gratis ingang

Voor meer info:
www.jeugdclubtverzet.be – www.facebook.com/tverzet - 050 69 13 20 – 0484 47 39 14 – email: info@jeugdclubtverzet.be
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter