Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Welkom in Knokke-Heist aan deze nieuwe handelszaken

Zoals steeds vestigden zich de afgelopen maand (midden maart – midden april 2024) opnieuw enkele nieuwe handelszaken in onze badplaats. Het gemeentebestuur heet deze ondernemingen dan ook van harte welkom in Knokke-Heist en wenst hun het allerbeste. Hieronder vind je een overzicht van alle lifestyle, kunst- en interieurzaken die afgelopen maanden (her)openden of binnenkort starten in onze badplaats.
 
Kunstgalerijen
•   The Boutique Gallery
Op zaterdag, zondag en maandag kunnen kunstliefhebbers terecht bij de zomerse pop-up van The Boutique Gallery om hun hart op te halen. Op het iconische Albertplein vind je fascinerende werken van deze gerenommeerde galerij die ook actief is in Sint-Martens-Latem en Antwerpen.
Adres: Albertplein 3, 8300 Knokke-Heist.

Buysse Gallery
Op 12 april opende jonge ondernemer Louis Buysse zijn eigen kunstgalerij op de Zeedijk. Je spot er onder andere het werk Evanescence van Tom Van Puyvelde nog als lopende tentoonstelling t.e.m. 19 mei 2024.
Adres: Zeedijk 700, 8300 Knokke-Heist
 

Interieurwinkels
•   Knoks Sleep & Sofa Store  
In Knoks Sleep & Sofa Store kan je zoals de naam suggereert terecht voor alles wat te maken heeft met slapen en zitten. Jeugdvrienden Christophe en Bjorn namen eerder de winkel over die 25 jaar lang actief was aan het begin van de Lippenslaan waar nu de Frydate is. Nu verhuizen ze echter naar een nieuw pand en gaan volop voor de nieuwe uitdaging. Bjorn en Christophe gaan resoluut voor kwalitatieve producten van veelal Belgische fabrikanten en leveranciers. Levering en montage bij de klant gebeurt zonder extra kosten. Kom jij een kijkje nemen in de nieuwe winkel?
Adres: Lippenslaan 236, 8300 Knokke-Heist

•   Furnified
Furnified is een Belgische onlinemeubelwinkel die in 2015 werd opgericht door Dimitri De Vocht, met als doel unieke producten aan te bieden aan scherpe prijzen. Wat ooit startte met een enkele dressoir met een vintage look, werd al snel een volledige collectie en dit betekende de start van Furnified. Mede dankzij Ward Thibaut, die mee zijn schouders zette onder de logistieke en commerciële activiteiten, werd er naast Antwerpen al snel een tweede showroom in Amsterdam geopend.
 
Op zoek naar uniek en betaalbaar design? Bij Furnified vind je een combinatie van trendy designs, exclusieve producten en vakmanschap. Keer op keer word je verrast door de capsule-collecties. Kom jij ook eens langs in deze toffe pop-up? Dat kan nog tot 10 juni 2024!
Adres: Dumortierlaan 114, 8300 Knokke-Heist

 

Lifestyle
•   Chou Chou  
Met Chou Chou kent Knokke-Heist zijn eerste bubble tea zaak. Bubble tea is ondertussen een geliefd drankje onder jong en oud. Je kan bij Chou Chou evenwel ook uitrusten met een koffietje of wijntje en terwijl tussen de laatste fashion must-haves snuisteren met o.a. kledij, juwelen en zonnebrillen. Mama Veronique, die 30 jaar een nagelsalon had, en dochter Estée vernoemden de zaak naar een geliefde tante en nonkel die elkaar “Chouke” noemden. Je kan er ook meeneemkoffie bestellen.
Adres: Lippenslaan 363, 8300 Knokke-Heist

•   Perfect Skin Laila  
Sinds midden maart kunnen klanten terecht bij Perfect Skin Laila voor gelaatsmassages, bindweefselmassages, spiertraining, lymfedrainage, en zoveel meer. Zaakvoerder Laila is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en huidverstrakking en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Ze combineert verschillende massagetechnieken opdat jouw huid er opnieuw perfect zou uitzien.
Adres: Antoine Bréartstraat 16, 8300 Knokke-Heist
 

•   Les Jardins d ’Estelle
Welkom in Les Jardins d’Estelle: je toevluchtsoord van welzijn en verwennerij. Ontdek deze aromatherapie winkel: een haven voor zintuiglijk genot met exclusieve thee, koffie, en verfijnde zoetigheden zoals nougat, marsepein, en chocolade. Laat je zintuigen verwennen en vind rust en balans door onze zorgvuldig geselecteerde aroma's. Verder kan je hier in de voormiddag en op afspraak ook terecht voor deugddoende massages.
Adres: Graaf d’Ursellaan 3, 8301 Knokke-Heist

•   Boudoir-Lingerie Pop-up & Outlet
In de Kustlaan kan je sinds kort terecht bij Boudoir-Lingerie, een pop-up die 7/7 geopend is vol prachtige badmode collecties. Naast nieuwe collecties vind je er ook een ruim aanbod aan lingerie, badmode en nachtkledij aan outlet-prijzen! Grote merken zoals Marie Jo, Prima Donna, enz. Behoren tot het aanbod!
Adres: Kustlaan 1, 8300 Knokke-Heist.
 

Meer info?

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter