Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Briljanten huwelijksjubileum van Romain De Paep en Godelieve Devoogdt

Op 24 januari 2024 mogen Romain De Paep en Godelieve Devoogdt alle toeters en bellen bovenhalen. Het koppel is dan namelijk 65 jaar gehuwd. Het gemeentebestuur vertegenwoordigd door schepen Bert De Brabandere ging het koppel op zaterdagmorgen 13 januari 2024 al persoonlijk feliciteren bij hen thuis met dit briljanten jubileum.

Godelieve en Romain leerden elkaar kennen in de danszaal van café London. Godelieve was daar aanwezig toen ze na de cinema iets ging drinken in het café waar haar papa zat. Voor Romain was het een coup de foudre. Die avond verklaarde hij al dat hij met Godelieve ging trouwen. En zo geschiedde.

Het echtpaar kreeg 3 zonen: Christian, Luc en Dirk. Dankzij hun zonen, die zich respectievelijk in Blankenberge, Heist en Sint-Pieters (Brugge) vestigden, kregen ze ook 9 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen. Het 7de achterkleinkind is momenteel op komst.

Tijdens zijn loopbaan werkte Romain eerst 7 jaar als visser. Daarna ging hij aan de slag bij baggerwerken Decloedt & Zoon tot aan zijn welverdiend pensioen. Door zijn job was hij regelmatig lange tijd weg van huis op zee. Godelieve bleef thuis om voor de kinderen te zorgen.

Ook na zijn pensioen lonkte de zee voor Romain en ging hij graag vissen. Daarnaast is hij een gepassioneerd houtsnijder. Samen trekt het koppel graag Europa door met de mobilhome. We wensen hun nog veel prachtige reizen en vele jaren samen toe!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter