Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Zilveren en bronzen medaille voor Gym Knokke-Heist op Belgisch Kampioenschap Gymnastiek

Op het Belgisch kampioenschap gymnastiek dat van 18 tot 20 mei 2024 plaats vond in de topsporthal van Sport Vlaanderen in Beveren-Waas, hebben de gymnasten van Gym Knokke-Heist weer mooie prestaties neergezet.

Op de trampoline greep Zoë Vansever met een 4de plaats net naast het podium. Jasmijn Schepens werd 9de en Fleur Verlinde landde op een 19de stek. Op de dubbele minitrampoline behaalde Zoë Vansever een zilveren medaille en Cato De Paep een bronzen plak. Demi Dekker haalde een mooie 4de plaats en Fleur Verlinde eindigde 16de in deze discipline. In de categorie tumbling tuimelde Chanel Amandels zich naar een verdienstelijke 8ste plaats.

Foto’s: de medaillewinnaars samen met bestuurslid Annelie Ingelbrecht en trainers Kevin Deboeuf en Tom Hofman.