Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Inschrijvingen 2023-2024

> MAAK | academie <

Net zoals vorig schooljaar zijn er twee startdata voor de inschrijvingen: één voor de huidige leerlingen en één voor de nieuwe leerlingen.

De herinschrijvingen voor de huidige leerlingen starten op dinsdag 30 mei 2023 om 9 uur. Inschrijven doe je bij voorkeur online in via Mijn Academie, maar je kan ook telefonisch (T 050 630 850) of ter plaatse in de academie terecht (beide vanaf 9 uur).

De inschrijvingen voor de nieuwe leerlingen starten op zondag 4 juni 2023 om 14 uur. Ook nieuwe leerlingen kunnen online inschrijven via Mijn Academie. Als je op voorhand een account aanmaakt, kun je je op 4 juni in een paar muisklikken inschrijven. Daarnaast is iedereen die namiddag natuurlijk van harte welkom op onze opendeur. Ter plaatse inschrijven is dan ook mogelijk.

> MAAK | extra, workshops en masterclasses <

De inschrijvingen van deze cursisten gaan van start op zondag 4 juni 2023 om 14 uur. Inschrijven kan online of ter plaatse in MAAK tijdens de opendeur.

> lessenroosters <

Wie graag al eens vooraf de lessenroosters raadpleegt, kan daarvoor vanaf woensdag 24 mei 2023 terecht op volgende pagina's: lessenroosters beeld // lessenroosters dans // lessenroosters muziek // lessenroosters woord // data cursussen MAAK | extra