Knokke-Heist bezoeken als toerist?

MAAK - Open Huis voor Kunsten

Waar vind ik MAAK?

MAAK - Open Huis voor Kunsten is er voor al wie zin heeft in kunst en creativiteit. MAAK is een nieuw verhaal, waarbij alle kunstopleidingen uit Knokke-Heist voortaan op 1 site worden aangeboden: je kan er in een ontspannen sfeer proeven van beeld, dans, muziek en woord!

MAAK is in Knokke-Heist dé vrijplaats voor iedereen die zich artistiek wil vormen. In onze klassen en ateliers vind je gepassioneerde leerlingen van alle leeftijden die bij ons volop hun talent kunnen ontwikkelen: liefhebbers, amateurs en ambitieuze profs in spe. Of je nu een nieuwsgierige zesjarige of een enthousiaste senior bent: we stemmen onze lessen op jou af. Hiervoor doen we een beroep op de beste leerkrachten en begeleiders.

Iedereen op MAAK krijgt kansen om te experimenteren, ervaringen op te doen en plezier te beleven. Kunst leren ontdekken, ervaren en beoefenen: dat is ons verhaal! Het aanbod van MAAK behoort tot de beste in de regio. Daarbij is MAAK veel meer dan een academie voor deeltijds kunstonderwijs.

Onder die noemer bieden wij een pak cursussen en opleidingen aan, maar daarnaast organiseren we een pakket kortlopende cursussen voor iedereen die wil proeven en ontdekken. Dat kunnen bestaande leerlingen zijn die hun blik willen verruimen, of toekomstige leerlingen die al eens willen kennismaken met ons aanbod.

MAAK zet ook haar deuren open, letterlijk dan: elke voormiddag in de week kan je een klas of een atelier reserveren als open werkplek. Zoek je een plaats om te studeren, je artistiek te ontplooien? We heten je van harte welkom!