Knokke-Heist bezoeken als toerist?

> Praktische info

Jeugdkoor Rondinella is er voor alle leerlingen van MAAK vanaf 10 jaar en is het vervolgtraject op kinderkoor Kaboem. In Rondinella krijg je een échte koorvorming en kom je terecht in een fantastische vriendengroep. Je treedt regelmatig op en gaat ook tweejaarlijks op koorreis. Rondinella repeteert tweemaal per week, op woensdag van 17u30 tot 19u en op vrijdag van 18u20 tot 19u40. Elke Rondinella krijgt ook zangles. Voor de leerlingen 2.4 geldt Rondinella als startlabo, voor de leerlingen 3de graad als muzieklabo en voor de leerlingen 4de graad als groepsmusiceren.

Rondinella staat onder leiding van Kristof Allaert. Repetitoren zijn Hilde Van Cleemput en Joris Lasure. Stemcoach is Elisabeth Colson.

Ben je leerling 2.2 (4de leerjaar) of 2.3 (5de leerjaar) ? Dan heb je de keuze tussen:

- OF je volgt Rondinella op woensdag en vrijdag en krijgt geïntegreerd zangles binnen de repetities van het koor;

- OF je volgt Rondinella enkel op woensdag en volgt op een individueel af te spreken moment één zangles per week.

Ben je leerling 2.4 (6de leerjaar)? Je hoeft geen startlabo te volgen, maar je volgt wel tweemaal per week repetitie, op woensdag en vrijdag. Daarnaast spreek je een individuele zangles met jouw zangleerkracht af.

Ben je leerling 3de en 4de graad? Je volgt twee keer per week repetitie en spreekt een individuele zangles met jouw zangleerkracht af. Rondinella geldt voor de 3de graad als muzieklabo en voor de 4de graad als groepsmusiceren.

Je bent steeds welkom om vrijblijvend eens te komen proeven!

Vragen over Rondinella? Contacteer kristof.allaert@protonmail.com