Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

> Praktische info

Jeugdkoor Rondinella is er voor alle leerlingen van MAAK vanaf 10 jaar (of 2.3) en is het vervolgtraject op kinderkoor Kaboem. In Rondinella krijg je een échte koorvorming en kom je terecht in een fantastische vriendengroep. Je treedt regelmatig op, neemt deel aan koorwedstrijden en gaat ook tweejaarlijks op koorreis. Rondinella repeteert eenmaal per week, op woensdag van 17u30 tot 19u30. Elke Rondinella krijgt ook zangles. Voor de leerlingen 2.4 geldt Rondinella als startlabo, voor de leerlingen 3de graad als muzieklabo en voor de leerlingen 4de graad als groepsmusiceren.

Rondinella staat onder leiding van Kristof Allaert. Hilde Van Cleemput is repetitor en Elisabeth Colson is stemcoach.

Ben je leerling 2.4 (6de leerjaar)? Dan hoef je geen startlabo te volgen. Je volgt koorrepetitie op woensdag en spreekt daarnaast een individuele zangles met jouw zangleerkracht af.

Ben je leerling 3de en 4de graad? Je volgt op woensdag repetitie en spreekt een individuele zangles met jouw zangleerkracht af. Rondinella geldt voor de 3de graad als muzieklabo en voor de 4de graad als groepsmusiceren.

Je bent steeds welkom om vrijblijvend eens te komen proeven! Wist je trouwens dat jeugdkoor Rondinella recent een eerste prijs behaalde op het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt?

Vragen over Rondinella? Contacteer kristof.allaert@maakknokkeheist.be