Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Hier leer je alles over slagwerk in zijn leukste vormen! Van drums tot marimba en pauken, van pop tot klassiek, van rockband tot orkest: alles komt aan bod! Ben jij een ritmische whizzkid of houd je meer van de mooie melodieën en harmonieën? Hier word je een echte muziekspecialist in zijn breedste vorm!

Na enkele lessen spelen we al snel enkele drumstukjes en na 3 jaar kom je in het slagwerkensemble terecht waar iedereen een plaats krijgt om zijn of haar ding te doen.

Drums en/of een marimba kan je zowel huren als kopen. Er zijn goeie tweedehands sets op de markt, al raden we aan om voor eentje te gaan van bij een gespecialiseerde leverancier. Die weten wat je echt nodig hebt en hebben meestal de beste prijzen. Geen paniek, je leerkracht helpt je hierbij uit de nood! Elektrisch kan (zo kan je spelen met koptelefoon), al raden we een akoestische set aan.

Als slagwerker kan je werkelijk overal terecht! Slagwerkers zijn van de meest veelzijdige muzikanten die er zijn. Speel je graag in een pop- of rockband? Speel je liever in het orkest? Harmonie? Slagwerkensemble? Wij volgen je interesse en leiden je op waarvoor jij wil gaan!

Kortom, kom er maar een lap op geven!