Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Foto Knokke-Heist: Unknown Masterpieces & Maroesjka Lavigne
Tentoonstelling

Gesloten op maandag (behalve in de paasvakantie).

In het voorjaar schittert 'Unknown Masterpieces' met Maroesjka Lavigne plus 10 te ontdekken fotografen in Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist. De foto-expo is dagelijks open van dinsdag tot en met zondag (ook op maandag in de paasvakantie).

Weetje! Zij was laureate van Unknown Masterpieces in 2014.

MAROESJKA LAVIGNE
Maroesjka Lavigne (°1989, België) behaalde in de zomer van 2012 haar Master in Fotografie aan de Universiteit Gent in België. Haar werk was internationaal te zien op onder andere de Foam Talent tentoonstelling in Amsterdam, The Robert Mann Gallery in New York, Galerie Hug in Parijs en Museum Saint Guislain in Gent, België. In 2012 publiceerde ze in eigen beheer het boek 'ísland' dat uitverkocht was. Haar laatste project 'Lost Lands' werd onlangs tentoongesteld in de Robert Mann Gallery in New York. Haar nieuwste monografie 'Someone, Somewhere, Sometime' bevat haar 4 eerdere projecten en is uitgegeven door Radius Books en Robert Mann Gallery.

Ze werd geselecteerd voor de Talent Call van Fotomuseum Amsterdam (FOAM) Nederland 2012 en was de winnaar van de Emerging Talent competitie van Lensculture in 2014 met de serie 'You are More than beautiful'. In 2015 won ze de Harry Penningsprijs in Eindhoven en in 2016 won ze de 1e plaats in de Landscape Category bij de Sony World Photography Awards met haar project Land of Nothingness. Ze woont en werkt momenteel in Gent, België.

TE ONTDEKKEN FOTOGRAFEN
Met Unknown Masterpieces brengt Knokke-Heist traditiegetrouw 10 te ontdekken talenten naar buiten. Kom langs en en laat je inspireren door de werken van Abdul-Vahit Duman, Jef Bex, Valérie Naessens, Philippe Digneffe, Kenny Ros, Anaïs Gamme, Margot Vervust, Sylvia Konior, Femke Neyt en Barbara Vandendriessche.

Unknown Masterpieces wordt gecureerd door Stephane Verheye en Freddy Van Vlaenderen.

Verder lezen
Wanneer
-
10 tot 18 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 8
€ 8 volwassenen >26 jaar
€ 6 18-26 jaar, EDC-houders en groepen +10 personen
€ 6 Omruilvoordeel uitpas: 15 punten = 2 euro korting.
Gratis voor <18 jaar en begeleider EDC-houders
Organisatie
Cultuur Knokke-Heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter