Maak je eigen kombucha / Sam Serveert
        
          
      
              Cursus of workshop
              Smaak
          
  
        
      
    
In de workshop ‘Kombucha & Co’ van Sam Serveert proef je eerst verschillende smaken en ontdek je meteen de voordelen van deze gezonde, bruisende drank.
Sam laat je zien hoe je op een eenvoudige manier zelf kombucha kunt maken en legt uit wat het verschil is tussen een eerste en tweede fermentatie. Je leert ook hoe je een kombucha-zwam (SCOBY) verzorgt, zodat je thuis eindeloos kunt blijven brouwen.
Na de theorie en proeverij ga je zelf aan de slag. Met Sam’s zero-waste-filosofie als leidraad werk je met seizoensfruit, -kruiden en groenten om jouw eigen unieke kombucha-creatie te maken.
Met de technieken die je tijdens de workshop opsteekt, tover je straks thuis je eigen signatuurkombucha’s op tafel - met eindeloos veel smaakcombinatie
Dienstencentrum 'T Kursaaltje
Kerkstraat 1
8301 Knokke-Heist
België