Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Zondagbabbel met Luc Michils
Lezing of congres
Zondagbabbel

Sinds 2006 is Luc Michils curator en organisator van de triënnale Tentuinstelling, een evenement van hedendaagse kunst in privé-tuinen en publieke locaties.

Luc Michils is bouwkundige van opleiding. Hij coördineerde grote industriële en residentiële bouwprojecten. Zoals de bouw van La Réserve, het zwembadcomplex Duinenwater in Knokke-Heist en het cultuurcentrum de Grote Post in Oostende.
Organiseren en mensen laten samenwerken was zijn professionele opdracht. Dit combineert hij voor Tentuinstelling met zijn passie voor hedendaagse kunst. Hij selecteert kunstenaars om hun werk te tonen, driejaarlijks tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend. Hiervoor werkt hij samen met het gemeentebestuur, AZ Zeno, 6 service-clubs en enkele kunstliefhebbers uit Knokke-Heist die locaties en privé-tuinen ter beschikking stellen. Alle kunstwerken zijn te koop. De opbrengst is volledig bestemd voor sociale en culturele organisaties.

Luc is ook actief als raadgever-expert voor bouwprojecten in onze gemeente en is geëngageerd in een aantal sociale organisaties.

Tentuinstelling 2025 (van 29 juni t/m 1 juni en van 7 t/m 9 juni) is een (fiets)parcours van 12 km verspreid over 13 locaties waaraan 58 kunstenaars deelnemen. Startpunten zijn AZ Zeno en Scharpoord.

Verder lezen
Wanneer
10 uur
Waar

Cultuurcentrum Scharpoord
Maxim Willemspad 1
8300 Knokke-Heist
België

Wegbeschrijving
Prijs
€ 3.50

Organisatie
Cultuur Knokke-Heist
Leeftijd
Volwassenen (18+)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter