Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Digitaal aanbod

Wij doen ons best om toch Cultuur naar jullie toe te brengen.

Duik mee in ons digitaal archief waarin we onder andere concerten van Klassiek Leeft en verschillende zondagsbabbels aanbieden om te herbekijken.

De Dag van Toen 2023

Bekijk hier integraal de nieuwe film 'de dag van toen 2023'. Op 22 november ging deze in première in Scharpoord. Opnieuw een boeiend verhaal over boeiende mensen uit Knokke-Heist.

De dag van toen 2021

Bekijk hier integraal de nieuwe film 'de dag van toen'. Op 7 december ging deze in première in Scharpoord. Opnieuw een boeiend verhaal over boeiende mensen uit Knokke-Heist.

De Dag van Toen 2019

In 2019 gingen Dominiek Segaert en Rita Peckelbeen opnieuw op bezoek bij bekende en minder bekende mensen uit de gemeente om te praten over hun leven, hun liefde en hun passies. Met vaak heel leuke en boeiende anekdotes.

Welcome to the AA met Lectrr

Op vrijdag 13 augustus was Alex Agnew bij ons te gast om een geweldige videocast op te nemen met niemand minder dan Lectrr. Kijk mee naar deze hilarische aflevering.

Zondagsbabbel met Luk Van Haute

Jooris Van Hulle interviewde op ons podium van het cultuurcentrum Japanoloog Luk Van Haute.

Herbekijk hier het boeiende gesprek.

Herbekijk hier de compilatievideo van de culturele activiteiten die we gebracht hebben naar de woonzorgcentra. Onder het motto Cultuur voor iedereen. Altijd !

Herbekijk hier "The Beatles Unplugged"

Jean Van Lint stond enkele weken geleden op ons podium en nam daar samen met ons dit prachtige concert op met covers van 'The Beatles' in een jazzy jasje. Geniet mee !

Herbekijk het Nieuwjaarsconcert met het Vlaams Muziek Theater

Als alternatief voor het jaarlijkse nieuwjaarsconcert hebben we dit jaar een digitale versie gepresenteerd. In samenwerking met het Vlaams Muziek Theater en het Vilja Duo hebben we een prachtig concert opgenomen. Herbekijk deze en geniet !

Herbekijk onze online editie van Klassiek Leeft Vurig

Onze online Valentijnseditie van Klassiek Leeft Vurig was een schot in de (rode) roos.

Geniet samen met ons terug van dit prachtige concert met 'iL GARDELLiNO' onder leiding van Marcel Ponseele en met Clara De Decker als presentatrice.

Heb je zin in nog meer Klassiek ? Neem dan een kijkje op de pagina van Klassiek Leeft waar je de volledige editie van Klassiek Leeft Meesterlijk van 2020 kan herbekijken.

Zondagbabbels

Ook onze Zondagbabbels gaan digitaal. Herbekijk hier de gesprekken met auteur "Gaea Schoeters" & met bloemist "Nele Ost".

Jooris Van Hulle interviewde Gaea Schoeters op het vernieuwde podium van ons Cultuurcentrum. Geniet mee van dit boeiende gesprek !

Benedikte Van Eeghem ging in gesprek met bloemiste Nele Ost. Ze spreekt over haar werk, haar vader en de combinatie van gezinsleven en carrière. Voor de gelegenheid had Nele enkele mooie bloemencreaties mee die ons prachtig vernieuwde podium een extra cachet gaven tijdens dit boeiende gesprek. Geniet met ons mee !

Om de bewoners van onze woonzorgcentra en de patiënten van AZ Zeno een fijne kerst te bezorgen streamden we dit concert van "Christmas with the Caddy's" live vanop ons podium in Scharpoord. Geniet mee van enkele Kerstklassiekers gecombineerd met vrolijke hits uit de goeie ouwe tijd.

Een streepje Cultuur voor de bewoners van de Woonzorgcentra

Om de bewoners van onze woonzorgcentra een hart onder de riem te steken brachten we Cultuur tot bij hen. Onder meer door dit nieuwjaarsconcert met King Jazz te streamen. Herbekijk hier het concert dat live vanop ons podium werd gestreamd naar de woonzorgcentra en AZ Zeno.