Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Embrasserie

Wat is Embrasserie?

Met Embrasserie willen we sfeer en cultuur brengen op verschillende pleinen en in wijken in Knokke-Heist. Een gezellig concert, verrassend straattheater of leuke kinderanimatie. Op het ene moment brengen we wijken/buurten in Knokke-Heist samen en op het andere moment voorzien we een plein met horeca van bruisende momenten. 1 ding is zeker: het cultuurhuis komt naar jou toe!

Embrasserie voor wijken/buurten

Naast een gezellige portie cultuur willen we de verbondenheid in de buurt/wijk stimuleren. We zorgen dus enerzijds voor een programma maar anderzijds zorgen we er ook voor dat de mensen uit de wijk een gezellig moment kunnen beleven. Onze toffe embrasseriebar gaat open tijdens het evenement en ook slaan we de handen in elkaar met mensen uit de wijk die dat zien zitten. Zo realiseerden we op vorige edities al een dessertbuffet (met prachtige baksels van mensen uit de wijk), een kinderrommelmarkt of een tapasbuffet.

Gooi je deur open, kom naar buiten en leer je buren kennen!

Embrasserie voor pleinen

Embrasserie trekt naar pleinen waar horecazaken gelegen zijn. Op deze pleinen brengen we een sfeervol concert om het bruisende karakter van de omgeving te versterken.

Iets voor jouw buurt?

Zou je dolgraag Embrasserie in jouw wijk/buurt zien passeren? Stuur gerust een mailtje met een suggestie naar embrasserie@knokke-heist.be.