Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

KH Uitpas

Ben je gecharmeerd door onze programmering en ben je van plan om dit seizoen enkele voorstellingen mee te pikken in het Cultuurcentrum? Dan loont het absoluut de moeite om je een KH Uitpas aan te schaffen.

Voor het Cultuurcentrum ben jij als houder van de KH Uitpas een VIP. Daarom zetten we graag jouw exclusieve voordelen even op een rijtje:

Alle houders van de KH Uitpas krijgen een aantal voordelen of extra kortingen bij de vrijetijdspartners van de gemeente zoals Museum Sincfala, CaféCultuur, For Freedom Museum,… En, de KH Uitpas geldt ook voor alle cursussen, uitstappen en lezingen georganiseerd door het Cultuurcentrum Knokke-Heist.

Exclusief voor de houders van de KH Uitpas: de 10-ritten filmpas aan € 45. Je pikt de 10de film gratis mee op vertoon van een volledig afgestempelde filmpas.

Wij houden je maandelijks op de hoogte van acties, exclusief voorbehouden voor de houders van de KH Uitpas, via de nieuwsbrief van Cultuurcentrum Scharpoord. Speciaal voor de houders van de KH Uitpas worden er tal van activiteiten georganiseerd. Denk maar aan nocturnes, workshops, gratis tickets, … Geef dus zeker je e-mail adres door aan de balie van het Cultuurcentrum.

Een KH Uitpas is één jaar geldig, vanaf datum van aankoop, en kan je kopen voor € 10 aan het onthaal van het Cultuurcentrum. Je KH Uitpas kan je elk jaar verlengen voor € 10.
Bij verlies van de KH Uitpas, binnen het lopend jaar, wordt een administratieve kost van € 5 aangerekend.

Alle informatie: Cultuurcentrum, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist, T: +32 50 630 430,
E: cc.ticket@knokke-heist.be