Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Bewonersbrieven

Bij het organiseren van een evenement moet je ervoor zorgen dat de overlast voor de omgeving steeds tot het strikte minimum wordt herleid. We bekijken samen met jou hoe je dit het beste aanpakt en indien nodig begeleiden we je hier ook in.

Sommige evenementen hebben echter toch nog heel wat impact op de buurt en de omwonenden, meestal omdat het dan echt niet anders kan.

Wij bij dienst Evenementen weten uit ervaring dat, indien bewoners op voorhand op de hoogte gebracht worden van de overlast dat een bepaald evenement met zich meebrengt, er bij die bewoners ook heel wat minder frustratie heerst met als gevolg dat er dus ook heel wat minder klachten zijn.

Dat is zowel goed voor de organisator, als voor het gemeentebestuur maar zeker ook voor de omwonenden.

We gaan ervan uit dat je waarschijnlijk het liefst enkel maar positieve reacties wil op je evenementenpagina op Facebook.

Neem nu bijvoorbeeld Kneistival. Hierbij worden de omwonenden van het Heldenplein door middel van een bewonersbrief uitgenodigd om op het festival een gratis drankje te komen halen als compensatie voor de overlast. Super toch?

Let wel op!

Naam en logo van het gemeentebestuur kunnen enkel gebruikt worden indien hiervoor op voorhand toestemming werd verleend.

Binnenkort vind je hier enkele voorbeelden