Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Evenementenlocaties

De perfecte locatie voor je evenement of activiteit vinden in Knokke-Heist is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Er is een ruim aanbod van locaties afhankelijk van je soort activiteit.

Is je evenement sportgerelateerd? Zoek je een locatie voor een voordracht of workshop? Wil je een fuif of bal organiseren? Wil je knus binnen blijven of sta je liever onder een open sterrenhemel? Vindt je evenement éénmalig plaats of repetitief? Ga je voor één lange periode, meerdere korte of helemaal andersom?

We hebben enkele indoor locaties zoals een gloednieuwe evenementenhal in een ietwat industriële stijl, het Casino Knokke wat iets meer luxe uitstraalt maar evengoed outdoor locaties zoals bijvoorbeeld het evenementenstrand aan het Dir. Generaal Willemspark, dit is een stuk strand dat exclusief voor evenementen wordt vrijgehouden.

Aangezien elke dienst uitblinkt in zijn eigen domein hebben wij bij de gemeente Knokke-Heist beslist om de reservaties van de locaties niet te centraliseren. Voor sportgerelateerde evenementen kan je bij de dienst Sport terecht. Voor culturele evenementen dan weer in het Cultuurhuis of dienst Toerisme. Weet je het niet goed? Steek dan even je licht op bij dienst Evenementen. Wij begeleiden je met veel plezier bij het vinden van de perfecte locatie.

Heb je zelf een zaal in Knokke-Heist met een leuke bijhorende website/reserveringspagina? Neem gerust contact met ons op en we voegen je toe aan onze lijst.