Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Animatorcursus in Knokke-Heist

Word animator!

Ben je graag met kinderen bezig, wil je een goede animator worden en ben je op zoek naar een toffe studentenjob in de jeugdsector?

Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van cursussen in de buurt!

 

Wat is een animatorcursus?

Tijdens de animatorcursus word je ondergedompeld in de wereld van spelen. Je leert je fantasie gebruiken om avontuurlijke spelen te bedenken, je leert groepen begeleiden, omgaan met moeilijke situaties en kinderen en jongeren mee op sleeptouw nemen. De cursus wordt begeleid door instructeurs van VDS met bakken enthousiasme en ervaring. Hét recept voor een onvergetelijke week samen met jongeren zoals jou.

De cursussen zijn erkend en worden gecontroleerd door de Vlaamse Overheid. Na de cursus volg je verplicht een stage om je erkend attest van animator in jeugdwerk te kunnen ontvangen. De stage kun je ook in Knokke-Heist bij ‘Het Speelplein’ lopen. Het attest staat garant voor een aantal vaardigheden, ervaring, kennis en attitudes. Dit attest is geldig in het héle jeugdwerk en wordt ook erkend en gewaardeerd bij sollicitaties. Jouw ticket voor een toffe job in het jeugdwerk!

Met dit attest kan je een vakantiejob als animator bij Het Speelplein versieren. Een superfijne, veelzijdige job in Knokke-Heist!

Meer info?