Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Beweegbanken IPitup

Beweegbank?

De IPitup beweegbank is een zitbank met meervoudige fitnessfuncties. Het is een innovatief en compact toestel dat een unieke waaier aan lichaamsoefeningen mogelijk maakt.

De IPitup beweegbank is een zitbank die enerzijds comfortabel zitten toelaat en anderzijds mensen nieuwsgierig maakt en uitnodigt tot bewegen. Deze beweegbank is een drempelverlagende tool voor iedereen die meer moet of wil bewegen.

De beweegbank is de ideale tool om meer te bewegen. Je kan er direct mee aan de slag zonder dat je moet investeren in materiaal. Ook voor de geoefende sportievelingen kan de IPitup beweegbank een mooie aanvulling zijn in het trainingsschema.

Start to IPitup! Ga meteen zelf aan de slag

Elke beweegbank is voorzien van een informatiepaneel waarop een aantal basisoefeningen zijn aangegeven. Alle oefeningen zijn ingedeeld in 5 'fundamentals': duwen, trekken, rompstabilititeit, éénbenige- en tweebenige oefeningen.

Je kan direct aan de slag zonder dat je moet investeren in materiaal. Je kan de de oefeningen zwaarder of lichter maken door meer of minder herhalingen te doen.

Start to IPitup! Maak kennis met de virtuele coach

De gratis IPitup-app is ontwikkeld als virtuele coach en motivator. Iedereen die meer wil of moet bewegen kan er mee aan de slag, ongeacht zijn of haar beweegniveau. De app biedt een combinatie van conditie-, kracht- en stabilisatieoefeningen aan, cruciaal om blessures te vermijden en fysieke prestaties te verbeteren.

Via eenvoudige self-testing kan je snel jouw individuele startniveau bepalen.

De app is dynamisch en past zich automatisch aan op basis van jouw feedback tijdens het uitvoeren van je sessie. Na twaalf sessies volgt een nieuwe niveaubepaling.

  • De dynamische app past automatisch aan in functie van de gegeven feedback.
  • Personaliseerbaar profiel met uitgebreide statistieken (BMI, intensiteitszones, evolutie hartslag, …).
  • Individueel programma met uitgebreide oefeningenmatrix (>250 oefeningen!)

Ontdek de beweegbank in je buurt

In Knokke-Heist zijn er momenteel 4 vaste beweegbanken en 1 mobiele beweegbank.

De vaste beweegbanken vind je op onderstaande locaties

  • In HEULEBRUG op het pleintje aan de speeltuin (thv Roergang)
  • In WESTKAPELLE achter de kerk op het Pastoor de Neveplein
  • In KNOKKE aan het speelplein in de Kragenhoek
  • In KNOKKE op het Tijl en Neleplein

 

Naast de vaste beweegbanken beschikken we ook over een mobiele bank. Deze kan op diverse locaties geplaatst worden.  

Een overzicht van alle beweegbanken op een handige overzichtskaart kan je hier terugvinden.

Onze IPitup-coach doet het voor

Alle oefeningen zijn ingedeeld in 5 'fundamentals': duwen, trekken, rompstabilititeit, éénbenige- en tweebenige oefeningen.

In onderstaande instructiefilmpjes wordt elke oefening uitgelegd. Per oefening zijn er een aantal aandachtspunten waarop je moet letten om de oefeningen correct uit te voeren.

Met de handige beweegapp heb je deze filmpjes telkens mee op je workout zo kan je ze altijd raadplegen voor je aan een oefening begint.

Contact

Sportdienst Knokke-Heist

E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630.480

sport@knokke-heist.be