Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Sportstranden

Knokke-Heist bruist. In de zomer meer dan ooit. De golven in het bijzonder, maar ook en misschien vooral de sportievelingen op de golven. Niet minder dan 6 watersportclubs bieden optimale omstandigheden aan om te surfen, zeilen, raften, kiten … Voel je je nog wat onzeker of wil je een nieuwe discipline onder de knie krijgen, dan tonen geschoolde monitoren je graag hoe het moet.

Elk watersportcentrum heeft de ambitie om het elke bezoeker naar zijn zin te maken in een gezellige sfeer.

Genoeg van het water? Verlang je naar een partijtje beachtennis of een sessie Zumba onder de stralende zon? Of wil je rustig genieten van een spelletje petanque? Het kan allemaal: op de 2 sportstranden kan je terecht om samen met vrienden te sporten. Misschien win je wel een trofee op één van de dagelijkse tornooien voetbal, beachbal, volleybal, petanque,…

Sportstranden

Locaties: In Knokke t.h.v. het Rubensplein en in Heist West t.h.v. de Kardinaal Mercierstraat (voormalig Beachhouse VVW Heist). Op de afgebakende sportstranden kan je elke dag gratis sporten onder deskundige begeleiding.

Sporten: Je kan op de sportstranden o.a. terecht voor beachvolleybal, beachbal, beachvoetbal, beachbasket, beachtennis, petanque, kubbspel, Zumba, Yoga, … In een ongedwongen sfeer samen sporten met vrienden of meedoen aan één van de vele tornooitjes.

Materiaalverhuur: Al het nodige materiaal is gratis beschikbaar.

Scholing: Gediplomeerde begeleiders tonen je graag even hoe het moet.

Open: Beide sportstranden zijn dagelijks open vanaf 10.30 tot 18.00 u vanaf 2 juli tot en met 30 augustus.