Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Watersportcentra

Surfers Paradise

Surfers Paradise is een actieve watersportclub in Knokke-Heist te midden van de duinen vlak naast natuurreservaat Het Zwin. Al sinds 1988 kan je bij ons watersporten. We bieden vooral golfsurfen, windsurfen, kitesurfen en stand up paddle boarden aan. Daarnaast zijn er nog heel wat andere strand & zeesporten te beleven zoals beachvolleyball, skateboarden, en alle mogelijke foilvarianten zoals e-foilen, wingfoilen, windfoilen, pronefoilen en kitefoilen. Op zoek naar een locatie voor verhuur van watersportmateriaal, een privéles surf of andere les (privé of in groep),watersportkamp of schoolsportdag te Knokke-Heist? Teambuilding met het bedrijf? Afsluiten met een BBQ op het strand? Surfers Paradise beschikt over een uniek californian dream clubhouse met alle accommodatie en een groot strandterras.

Adres:

Zeedijk-Het Zoute, thv, Appelzakstraat

8300 Knokke-Heist

Telefoon:

050 61 59 60

Website:

www.surfersparadise.be

Anemos Beachclub

Een watersportclub aan het einde van de Anemonenlaan, uitverkoren door de unieke ligging en sfeer. Handig voordeel van dit laatste, is dat dit geen mythe is maar door iedereen kan worden beleefd. Op het zilte in de Heistbaai vóel je wel die zoete adem, anders nadien wellicht ook aan de beachbar.

Adres:

Zeedijk-Duinbergen 300 Z

8300 Knokke-Heist

Telefoon:

050 51 20 55

Website:

www.anemos.be

Lakeside Paradise

Lakeside Paradise, gelegen aan het Duinenwatermeer, is het enige kabelpark in België met drie verschillende kabelbanen.

Starten kan op de kleinste kabel, de 2.0, om vervolgens door te schuiven naar de Rookie en Pro kabel.

Wakeboarden, waterskiën en kneeboarden wordt er stap voor stap en professioneel aangeleerd. Iedereen is welkom. Al het nodig materiaal kan ter plaatse gehuurd worden.

Voor wie graag over het laatste nieuwe watersportmateriaal beschikt, is er ook onze volledig uitgeruste Pro Shop.

De verschillende kabelbanen in combinatie met een geweldig restaurant & bar, overdekte en verwarmde terrassen maakt van Lakeside Paradise een echt paradijs aan de kust.

Daarnaast beschikt Lakeside Paradise ook over een eigen Sport Hostel met 64 slaapgelegenheden, verdeeld over 10 kamers. Deze is perfect uitgerust om familie en vrienden of groepen, zeeklassen en sportclubs op teambuilding te ontvangen.

Parkeren kan tot voor de deur. Het openbaar vervoer brengt je tot op 500 meter van het clubhuis. Strand en stadscentrum bevinden zicht op 1 km.

 

Adres:

Duinenwater 41

8300 Knokke-Heist

Telefoon:

050 60 60 35

Website:

www.lakesideparadise.be

RBSC Duinbergen

RBSC Basis Duinbergen beschikt over een prachtig clubhuis op het strand.

Beachmaster Robby en z'n team heten u er van harte welkom.

Adres:

Zeedijk 430A

8300 Knokke-Heist

Telefoon:

050 51 55 93

Website:

www.rbsc.be/nl/clubs/beachclub-duinbergen

RBSC Zoute

RBSC Het Zoute beschikt over een prachtig clubhuis op het strand met ruim zonneterras en lounge gedeelte. Beachmaster Sven Janssens en z'n team heten u er van harte welkom.

Adres:

Zeedijk 430A

8300 Knokke-Heist

Telefoon:

050 51 55 93

Website:

www.rbsc.be/nl/clubs/beachclub-duinbergen

River Woods

Aan de rand van het strand aan de Belgische kust, is een plek waar de dag start met zandkastelen, kitesurfen, windsurfen en brunch. Hoe hoger de zon aan de hemel klimt, hoe meer er wordt gelachen en hoe hechter de vriendschappen worden. Welkom in de bekende River Woods Beach Club in Knokke. De perfecte plek, ongeacht het weer.

Adres:

Zeedijk-Het Zoute 832 B

8300 Knokke-Heist

Telefoon:

050 62 84 04

Website:

www.knokkeout.com/nl/river-woods-beach-club

Meer info?